
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης των δύο 16χρονων αγοριών στην Ξάνθη.
Όπως αναφέρει το fonitisxanthis.gr, πριν από λίγη ώρα περιπατητής εντόπισε τα παιδιά μέσα σε μία γούρνα νερού του Κοσύνθου, στο "Μονοπάτι της Ζωής".
Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αγόρια αγνοούνταν από χθες στην Ξάνθη και είχε σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες αρχές.

Για την τραγική κατάληξη των παιδιών ενημερώθηκε η Αστυνομία αλλά και ομάδα της ΕΜΑΚ, όπου έφτασαν στο σημείο και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους τα δύο 16χρονα παιδιά.
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης όπου θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τους. Τις έρευνες γι’ αυτό το συμβάν ανέλαβε αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.
Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
Η αναζήτηση των δύο παιδιών έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς τους ανθρώπους που τους αναζητούσαν.
Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να εντοπίστηκαν νεκροί σε δύσβατη περιοχή στην πόλη της Ξάνθης. Οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου τους διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ανήλικοι, εξαφανίστηκε στις 06/07/2025, απογευματινές ώρες, από την Ξάνθη. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς τους, καθώς υπήρχαν λόγοι που έθεταν την ζωή της σε κίνδυνο. "To Χαμόγελο του Παιδιού" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr