Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ξάνθη, όπου 46χρονος έχασε τη ζωή του ύστερα από πτώση από τον τρίτο όροφο οικοδομής.
Σύμφωνα με το xanthinews.gr, ο άτυχος άνδρας φέρεται να βρισκόταν στο μπαλκόνι της κατοικίας του στον 3ο όροφο στην οδό Καπνεργατών, πραγματοποιώντας κάποια εργασία ή επισκευή, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στο κενό.
Η πτώση του αποδείχθηκε μοιραία, καθώς υπέστη θανάσιμα τραύματα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026 και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Ξάνθης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
