Σε τραγωδία εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ Ρομά στο Ζεφύρι όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ένα αγόρι ηλικίας 8 ετών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, περίπου στις 6 το απόγευμα σημειώθηκε επεισόδιο στην οδό Μαρίνου Αντύπα μεταξύ μελών δύο οικογενειών Ρομά.
Πάνω στον καβγά βγήκαν τα όπλα και ένας από τους εμπλεκόμενους πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα. Τα σκάγια τραυμάτισαν το μικρό παιδί που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων.
Τα τραύματα ήταν σοβαρά και μετά από λίγο το 8χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με το Mega, η μητέρα του παιδιού έχει υποδείξει δύο άτομα ως δράστες που έχουν τραπεί σε φυγή και αναζητούνται.
Σημειώνεται πως στην περιοχή η κατάσταση είναι έκρυθμη και υπάρχουν φόβοι για επεισόδια για το λόγο αυτό στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ανακοίνωση Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά
"Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, εκφράζει την
βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για το τραγικό συμβάν στο Ζεφύρι, που κόστισε τη ζωή σε ένα 8χρονο παιδί.
"Τέτοια περιστατικά όπως και κάθε πρακτική εκτός νόμου είναι καταδικαστέα
και θα μας βρίσκουν πάντοτε κάθετα αντίθετους και αντίθετες. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του παιδιού", αναφέρει η ανακοίνωση της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr