X

Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: Νεκρός σε τροχαίο υπάλληλος του δήμου, πατέρας τριών παιδιών

Η μηχανή που οδηγούσε ο 57χρονος άνδρας συγκρούστηκε με φορτηγό στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Γράφει: TheToc team

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/6) στον Άγιο Δημήτριο, με θύμα έναν 57χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 02:50, στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου 181. Κάτω από συνθήκες που παραμένουν άγνωστες, φορτηγό όχημα συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Νεκρός ο μοτοσικλετιστής

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του ακαριαία. Όπως αναφέρεται, ο 57χρονος είχε αναχωρήσει νωρίς το πρωί για την εργασία του, καθώς απασχολούνταν στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Οι αρμόδιες αρχές της Τροχαίας διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Διαβάστε Επίσης