X

Σοκ στον Πηνειό: Γυναίκα βούτηξε στον ποταμό - Την ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της οι πυροσβέστες

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια γυναίκα που βούτηξε στον Πηνειό ποταμό

Γράφει: TheToc team

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε την Τρίτη το μεσημέρι μια γυναίκα από τον Πηνειό ποταμό στη Λάρισα.Πυροσβέστες και αστυνομικοί την εντόπισαν στα νερά και προσπάθησαν να την πείσουν να δεχτεί να τη βοηθήσουν, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Μέχρι να την προσεγγίσουν, η γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της και μεταφερθηκε χωρίς σφυγμό και ζωτικές ενδείξεις στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιστότοπος Onlarissa, το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην ξύλινη πεζογέφυρα, όταν η γυναίκα ηλικίας 50 με 55 ετών υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο νερό.

Πυροσβέστες προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν, αλλά η γυναίκα αρνήθηκε

Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Άντρες της Αστυνόμιας και της Πυροσβεστικής που εντόπισαν τη γυναίκα ζωντανή, προσπάθησαν να την πείσουν να δεχθεί τη βοήθειά τους, εκείνη όμως το αρνήθηκε.

Διαβάστε Επίσης

Δυστυχώς μέχρι να την προσεγγίσουν, η γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της και ανασύρθηκε χωρίς ζωτικές ενδείξεις από τα νερά του ποταμού.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς ζωτικά σημεία στο νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τον θάνατό της.

Δείτε τις φωτογραφίες: