Follow us

Τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Νεκρός 55χρονος εργάτης από έκρηξη, πατέρας 3 παιδιών

Στην πρωινή βάρδια της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου ένας 55χρονος εργάτης πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη στην αίθουσα της χαλυβουργίας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: Νεκρός 55χρονος εργάτης από έκρηξη, πατέρας 3 παιδιών

Μία ακόμη μαύρη ημέρα ξημέρωσε στην πολύπαθη νικελοβιομηχανία της ΛΑΡΚΟ.

Στην πρωινή βάρδια της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου ένας 55χρονος εργάτης πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη στην αίθουσα της χαλυβουργίας.

O 55χρόνος που κατάγεται από την περιοχή εργαζόταν για χρόνια στη βιομηχανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, επρόκειτο για πολύπειρο εργάτη χρόνια στη ΛΑΡΚΟ που εκτελούσε κανονικά την εργασία του στο Τμήμα όταν συνέβη η έκρηξη.

Όπως σημειώνουν οι εκπρόσωποί τους, το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον 55χρονο εργάτη από τη Μαλεσίνα πατέρα τριών παιδιών εξελίχθηκε νωρίς το πρωί στο τμήμα της κοκκοποίησης, εκεί δηλαδή που το μετάλλευμα βρίσκεται στην τελική του φάση. Όπως μάλιστα εξηγούν η κοκκοποίηση γίνεται με χρήση οξυγόνου. Σ' εκείνο το σημείο, όπως τονίζουν, κάτω από άγνωστες συνθήκες προκλήθηκε έκρηξη και ο εργαζόμενος βρήκε τραγικό θάνατο γιατί ήταν πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης. Σε κοντινή απόσταση ήταν άλλοι τρεις εργαζόμενοι, χωρίς όμως να πάθει κάποιος κάτι.

«Κατεύθυνση του υπουργείου είναι να αποδοθούν αμέσως ευθύνες», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το σημερινό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ.

«Το δυστύχημα με την απώλεια ενός εργαζομένου μάς έχει συγκλονίσει όλους», τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης θα ασχοληθεί σε βάθος με το συγκεκριμένο θέμα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και σε όλους τους εργαζομένους στη ΛΑΡΚΟ».

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, νεκρός είναι ο Γεώργιος Ψαρράς του Δημητρίου. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση αναφέρει:«Σήμερα, 06.11.2019 και ώρα 08:15 στις εγκαταστάσεις της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ του Εργοστασίου στη Λάρυμνα Φθιώτιδος συνέβη θανατηφόρο δυστύχημα στον χώρο της χαλυβουργίας - κοκκοποίησης με αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής του εργαζομένου της Γεωργίου Ψαρρά του Δημητρίου. Η Εταιρεία εκφράζει τα συλλυπητήριά της και την αμέριστη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του θανόντος. Για το συμβάν επελήφθησαν οι αρμόδιες Αρχές οι οποίες μαζί με τη Διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρείας ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος».

Τι λένε οι εργαζόμενοι

Σοκαρισμένος ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Παναγιώτης Πολίτης, βλέποντας δίπλα του έναν ακόμη εργάτη να χάνει τη ζωή του την ώρα της δουλειάς, μπόρεσε να πει μόνο ότι «δεν πάει άλλο…».

Σημειώνεται ότι στον ίδιο χώρο συνέβη ατύχημα και το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν κόπηκε ένα συρματόσχοινο που μεταφέρει φορτωμένο τον κάδο του μεταλλεύματος. Ωστόσο η τύχη ήταν με την πλευρά των ηλεκτρολόγων, οι οποίοι είχαν απομακρυνθεί από το σημείο.

Ούτε οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο εξελίχτηκε το τραγικό δυστύχημα στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συνδικαλιστικές ενώσεις των εργαζομένων συνεχώς ομιλούν για «απαξίωση του εργοστασίου» το τελευταίο διάστημα, για «συντηρήσεις οι οποίες δεν γίνονται στο χρόνο τους» και ζητούν από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και τα σχέδιά της σε σχέση με το μέλλον της βιομηχανίας.

Μάλιστα στη Λάρυμνα αναμένουν και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΛΑΡΚΟ για να έχουν μια συζήτηση μαζί του ελπίζοντας να πάρουν κάποιες απαντήσεις.

To Συνδικάτο Μετάλλου είχε κάνει βαρυσήμαντη καταγγελία για παραλίγο ομαδικό δυστύχημα στην αίθουσα των ηλεκτροκαμίνων στο ίδιο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Ολόκληρη η καταγγελία:

«Καταγγελία - Κάλεσμα για το παραλίγο ομαδικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 γύρω στις 11 το πρωί, στην αίθουσα των ηλεκτρικαμίνων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, έλαβε χώρα σοβαρότατο συμβάν όπου από θαύμα δεν καταγράφεται ως ομαδικό δυστύχημα.

Συγκεκριμένα. Στην μία από τις τρεις γερανογέφυρες της αίθουσας, κατά την ώρα ηλεκτρολογικών δοκιμών στο άγκιστρο 25 τόνων, έχοντας αγκιστρωμένο και φορτωμένο τον κάδο μεταφοράς μεταλλεύματος (ben), κόπηκε το συρματόσχοινο με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί πτώση του φορτίου . Οι πρώτες, εμπειρικές προσεγγίσεις, με κάθε επιφύλαξη, δείχνουν κακή ποιότητα συρματόσχοινου.

Όσοι εργαζόμαστε στη ΛΑΡΚΟ καλούμε κάθε αρμόδια υπηρεσία να πάρει μέτρα. κυριολεκτικά, βρέχει φωτιά στη στράτα μας.

Από θαύμα δεν χτύπησαν οι συνάδελφοι ηλεκτρολόγοι που έκαναν τις δοκιμές. Από θαύμα δεν έπεσε το Ben με το πυρωμένο μετάλλευμα που μεταφέρει επάνω σε εργαζόμενους, όπου συχνό φαινόμενο είναι να βρίσκονται ανά δεκάδες σε διάφορες εργασίες στην αίθουσα.

Καταγγέλλουμε και πιστοποιούμε πως στο σύνολο του εργοστασίου η κατάσταση ως προς την ασφάλεια της εργασίας έχει ξεφύγει σε επίπεδο ρεκόρ.

Υπάρχουν ελλείψεις στη χορήγηση μέτρων ατομικών προστασίας αλλά και όταν δίνονται είναι κακής ποιότητας. Ολόκληρες εγκαταστάσεις και μηχανήματα έχουν άμεση ανάγκη από επισκευές, δεν λειτουργούν οι αυτοματισμοί ασφαλείας, έχει σαπίσει μεγάλο μέρος τους.

Το δε, κρυμμένο στους εργαζόμενους, μη αναρτημένο οργανόγραμμα της ΛΑΡΚΟ, ακόμη και αυτό που είναι προϊόν δικιά της σκέψης και λογικής, έχει κατακρεουργηθεί.

Είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα και καθημερινά φαινόμενα να βλέπεις βοηθώ χωρίς μάστορα και μάστορα χωρίς βοηθό. Έναν Θολαττζή να φυλάει και να τροφοδότη δύο καμίνια. Έναν εργαζόμενο στο πόστο της ρευστής σκουριάς. Λειψούς απομεταλλωτές, κοκκοποιητές, θερμοδόμους, χειριστές εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Συνεργεία δίχως αριθμητικά επαρκείς εργαζόμενους για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες. Πάγιες και διαρκείς ανάγκες του εργοστασίου καλύπτονται με εργαζόμενους στις εργολαβίες εδώ και χρόνια.

Παράλληλα είναι ανύπαρκτα υποτυπώδη μέτρα υγιεινής, όπως πόσιμο νερό, καμαράκια με θέρμανση, ντουλάπες για τα προσωπικά αντικείμενα των εργαζομένων κ.α.

Σε όλα τα τμήματα, σε όλα τα πόστα, η κατάσταση είναι τραγική. Οι ασθένειες ατυχήματα, οι υπερωρίες και η εργασία στα ρεπό, όσα καταγράφονται, τεκμηριώνουν την εντατικοποίηση.

Δεν πάει άλλο. Όλα αυτά καθημερινά οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ τα βιώνουν κάτω από τον φόβο της ανασφάλειας, κάτω από τον εκβιασμό, για το αν θα συνεχίσει η λειτουργία της, για το αν θα έχουν μεροκάματο αύριο.

Είναι έγκλημα και οι εγκληματίες έχουν ονοματεπώνυμο.

Η αιτία που γεννά όλα τα παραπάνω είναι η συνειδητή γενική απαξίωση της ΛΑΡΚΟ, από τις κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στόχο έχουν την εκποίηση αυτής, για να προσφέρουν ανταγωνιστικότητα και κέρδη σε επιχειρηματικούς ομίλους.

Αυτό είναι έγκλημα απέναντι στους εργαζόμενους και τα λαϊκά συμφέροντα και αυτοί είναι οι εγκληματίες.

Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ως συνέχεια της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, εγκληματεί εις βάρος μας, για να εξυπηρετήσει τις εντολές του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως κράτος και ως κυρίως μέτοχος της ΛΑΡΚΟ συνεχίζει την πλήρη απαξίωση αυτής αδιαφορώντας για τη ζωή των εργαζομένων.

Όποιος κλείνει τα μάτια ή αποσπά αυτή τη συνολική εικόνα από τη γενική πολιτική που ακολουθείται, προσπαθώντας να μας πείσει πως δεν συνδέονται όλα μεταξύ τους, είναι συνένοχος στο έγκλημα.

Καλούμε τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ να συσπειρωθούν μαζί μας, να μπουν οι ίδιοι μπροστά για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας ως εργαζόμενοι απέναντι στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του.

Στις 2 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από το μαζικό εργατικό δυστύχημα του 1979 που στοίχισε τη ζωή σε έξι εργαζόμενους και τραυμάτισε δεκάδες.

Δεν είμαστε προκαταληπτικοί, θα μπορούσε το συγκεκριμένο συμβάν να συνέπιπτε κοντά στις 10αδες ημερομηνίες που καταγράφουν δυστυχήματα. Η εμπειρία όμως από την τότε άμεση αντίδραση των εργαζομένων είναι ανάγκη να αξιοποιηθεί. Τότε πραγματοποίησαν 10 ημέρες απεργία αναγκάζοντας τον Μποδοσάκη να υπογράψει πρωτόκολλο μέτρων ασφαλείας όπου έφερε αποτέλεσμα. Επανδρώθηκαν συνεργεία, εφαρμόστηκαν κανονισμοί, έγιναν προσλήψεις, επανδρώθηκε το ιατρείο και άλλα. Με αυτά τα μέτρα που επέβαλλαν οι εργαζόμενοι και όσο τα περιφρουρούσαν μέσα από τα σωματεία τους, σώθηκαν πολλές ζωές, γλύτωσαν πολλούς τραυματισμούς.

Η πείρα του εργατικού κινήματος στη ΛΑΡΚΟ δείχνει το δρόμο για το τι πρέπει να κάνουμε τώρα, πριν χυθεί άλλο αίμα, πριν μείνουμε χωρίς εργασία, πριν χτυπήσουν ακόμα και τα δικαιώματα που μας έχουν απομείνει.

Το συνδικάτο μας μπαίνει μπροστά και άμεσα θα στείλει, για ακόμη μία φορά, στην ΕΜΝΕ και σε κάθε αρμόδιο συγκεκριμένη καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Δεν έχουμε αυταπάτες όμως ότι το κράτος που νομοθετεί και υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων, θα προστατεύσει παράλληλα και τους πολλούς.

Είναι μονόδρομος ο αγώνας για να σταματήσει η συνειδητή απαξίωση και μην ιδιωτικοποιηθεί παραπέρα η ΛΑΡΚΟ για να εκποιηθεί.

Είναι ανάγκη και όρος για την ασφαλή εργασία, να καταργηθεί το σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών , να γίνουν προσλήψεις και να υπογραφεί η συμφωνημένη Επ.Σ.Σ.Ε.

Επιβάλλεται να διεκδικήσουμε να χρηματοδοτηθεί η ΛΑΡΚΟ από τον κύριο μέτοχο, το Κράτος, για τον εκσυγχρονισμό της, την παραπέρα αξιοποίηση του νικελίου, την διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της, την διασφάλιση των συμφερόντων του λαού μας.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν πείρα. Αν συνειδητοποιήσουν ότι καθημερινά ρισκάρουν την ζωή τους για να παραχθεί ο πλούτος του σιδηρονικελίου που τον καρπώνονται λίγοι δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Κυβερνήσεις, Διοικήσεις και μια χούφτα παράσιτα γύρω από αυτούς, είναι πολύ μικροί για να τα βάλουν με τον γίγαντα που λέγεται αποφασισμένη εργατική τάξη.

Απλώνουμε το χέρι σε όλους τους εργαζόμενους και του καλούμε σε γενικό ξεσηκωμό.

Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά συνάδελφε μπορούμε χωρίς αφεντικά.

Τους δολοφονημένους για τα συμφέροντα των λίγων νεκρούς μας τους τιμάμε με αγώνες. Για να μην υπάρξουν άλλοι.

Όλοι στον αγώνα. Είμαστε εργαζόμενοι και απέναντι μας έχουμε τους δυνάστες και τα τσιράκια τους που πρέπει να πετάξουμε από το σβέρκο μας.»

Θλίψη και οργπη εκφράζει η ΓΣΕΕ

Τη θλίψη και την οργή της για το νέο εργατικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ εκφράζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία, «μέσα σε ένα πεντάμηνο και δεύτερος εργαζόμενος χάνει τη ζωή του εν ώρα δουλειάς στο συγκεκριμένο εργοστάσιο». «Ο 55χρονος μεταλλεργάτης, πατέρας τριών παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί από έκρηξη στην αίθουσα χαλυβουργίας της ΛΑΡΚΟ, με τα ερωτήματα για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στο εργοστάσιο να παραμένουν πολλά και αναπάντητα. Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι ότι ο τομέας ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ χρειάζεται επανεξέταση και αυστηροποίηση» επισημαίνει η ΓΣΕΕ, σημειώνοντας ότι είναι αδιανόητο να θρηνούμε ανθρώπινες ζωές στους χώρους εργασίας χωρίς σχεδόν ποτέ να αποδίδονται ευθύνες.

«Και όλα αυτά, μάλιστα, όταν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έχουν κρούσει κατ' επανάληψη τον κώδωνα του κινδύνου και έχουν κάνει λόγο για έλλειψη μέτρων ατομικής προστασίας και κακή συντήρηση των μηχανημάτων και των αυτοματισμών ασφαλείας» υπογραμμίζει η Συνομοσπονδία. Όπως προσθέτει, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και απαιτεί από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα να εξετάσουν άμεσα τα αίτια του δυστυχήματος, να αποδοθούν εδώ και τώρα ευθύνες, όπου και σε όποιους αναλογούν και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, «ώστε να μη θρηνήσουμε άλλους συναδέλφους».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ένα από τα πιο τίμια σουβλάκια της Αθήνας: Γιατί όλοι τρώνε σε αυτό το μέρος στο Κουκάκι

Ένα κλασικού τύπου, παραδοσιακό σουβλατζίδικο στην οδό Πετμεζά κάνει εσχάτως σουξέ.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 26 Σεπ 2025 | 06:47

Αργος Ορεστικό: Σε σοβαρή κατάσταση δύο φίλοι μετά από τροχαίο με μηχανή - Δεν φορούσαν κράνη

Μία μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 35 ετών, εξετράπη της πορείας της Η κατάσταση και των δύο ανδρών χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 25 Σεπ 2025 | 09:00

Συγκινεί η ηθοποιός Εύη Δαέλη, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της - "Μου λείπεις κάθε μέρα"

Μία συγκινητική ανάρτηση, για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, έκανε η ηθοποιός Εύη Δαέλη.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 24 Σεπ 2025 | 16:25

Κρήτη: Ισχυρή έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφενείο στο κέντρο του Ηρακλείου - Ένας ελαφρά τραυματίας [εικόνες - βίντεο]

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρώς ένας άνδρας, τον οποίο απεγκλώβισε η Πυροσβεστική - Επίσης προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, εντός του καταστήματος.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΚΥΑ 24 Σεπ 2025 | 09:59

Αμπελόκηποι: Οικονομική στήριξη στους κατοίκους της πολυκατοικίας που επλήγη από τη βόμβα τον Οκτώβριο του 2024

Δικαιούχοι του χρηματικού βοηθήματος είναι τα φυσικά πρόσωπα που χρησιμοποιούσαν κατά την 31η Οκτωβρίου 2024 το εν λόγω κτίριο ως κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ 23 Σεπ 2025 | 23:18

Συναγερμός: Έκρηξη στο κέντρο του Όσλο - Εξουδετερώθηκε μια χειροβομβίδα

Η αστυνομία ζητά από τους κατοίκους της περιοχής να αποφεύγουν τα παράθυρα και όσους βρίσκονται στη γύρω περιοχή να μην προσεγγίσουν το σημείο

ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ 23 Σεπ 2025 | 23:11

Ο πατέρας του Ίλον Μασκ κατηγορείται από πέντε παιδιά του για σεξουαλική κακοποίηση - "Σχεδίαζε το κακό"

Ο ίδιος ο Ίλον Μασκ έχει χαρακτηρίσει τη σχέση του με τον πατέρα του ως εξαιρετικά δύσκολη

ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 20 Σεπ 2025 | 12:50

Κοζάνη: Στον Εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης μάντρας στο Τσοτύλι που σημειώθηκε έκρηξη- Κρίσιμες ώρες για τον πολυτραυματία

Eχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του ιδιοκτήτη της μάντρας που συνελήφθη χθες

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΦΘΟΡΕΣ 20 Σεπ 2025 | 11:08

Πάτρα: Έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στο Πανεπιστήμιο - Συναγερμός στην Αστυνομία

O μηχανισμός αποτελούνταν από φιάλη βουτανίου και εύφλεκτο υλικό

ΣΤΟ ΝΟΤΟ 19 Σεπ 2025 | 23:47

Ιταλία: Τρεις νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο επεξεργασίας αποβλήτων

Η έκρηξη φαίνεται να σημειώθηκε "κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας που ασχολείται με την επεξεργασία αποβλήτων"

ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 19 Σεπ 2025 | 20:42

Κοζάνη: Από οβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου η έκρηξη στο Τσοτύλι - Στο χειρουργείο ο 54χρονος

Οι αστυνομικοί αργά το απόγευμα εντόπισαν θραύσματα πυρομαχικών στο σημείο έκρηξης με αποτέλεσμα οι έρευνες να παίρνουν άλλη τροπή

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ 19 Σεπ 2025 | 15:05

Πώς έγινε η έκρηξη στην Κοζάνη: Άθικτες οι φιάλες οξυγόνου - Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 53χρονου που ακρωτηριάστηκε

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της έκρηξης σε μάντρα οικοδομικών υλικών έξω από το Τσοτύλι Βοΐου στην Κοζάνη - Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να μεταφερθεί και ο δεύτερος τραυματίας

ΣΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ 19 Σεπ 2025 | 12:38
ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ 18 Σεπ 2025 | 14:49

Έκρηξη φιάλης γκαζιού σε ξενοδοχείο της Ζακύνθου - Τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενοι

Μία 21χρονη Ελληνίδα και ένας 42χρονος άνδρας από την Κένυα, διακομίστηκαν άμεσα, στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 17 Σεπ 2025 | 15:29

Πατέρας της Καρολάιν: Η μικρή Λυδία ξέρει μόνο ότι η μητέρα της έχει πεθάνει -Σκληρό να της πούμε τι έγινε

"Η μικρή Λυδία ξέρει μόνο ότι η μητέρα της έχει πεθάνει " είπε ο πατέρας της Καρολάιν Κρουτς.

ΤΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ 16 Σεπ 2025 | 18:28

Κρήτη: "Έσκασε" ηλεκτρονικό τσιγάρο την ώρα που το είχε στο στόμα του - Η σοκαριστική μαρτυρία του θύματος [βίντεο]

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες μέσα από το στόμα του άνδρα, καθώς από την έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου τα δόντια του θρυμματίστηκαν

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 15 Σεπ 2025 | 23:38

Έκρηξη στη Μαδρίτη: Δεύτερος νεκρός εντοπίστηκε στα ερείπια του μπαρ που καταστράφηκε

Χθες Κυριακή, στα ερείπια του μπαρ είχε βρεθεί νεκρός ένας άνδρας - Τουλάχιστον δύο από τους 25 τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 13 Σεπ 2025 | 23:12

Η στιγμή που το αυτοκίνητο χτυπά τη 16χρονη στα Καμίνια - Αναζητείται ο οδηγός [βίντεο]

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που το ΙΧ αυτοκίνητο χτυπά τη 16χρονη στα Καμίνια πριν την εγκαταλείψει.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 13 Σεπ 2025 | 19:56

Καμίνια: Αυτοκίνητο χτύπησε 16χρονη σε διάβαση πεζών – Την εγκατέλειψε ο οδηγός

Η ανήλικη επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο από διάβαση πεζών.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ 13 Σεπ 2025 | 18:32
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 11 Σεπ 2025 | 19:26

Πειραιάς: Νέες εικόνες μετά τη σύγκρουση τραμ με λεωφορείο - Πανικός και τραυματίες [βίντεο]

Νέες εικόνες από το σημείο του ατυχήματος, λεπτά μετά το συμβάν, αποκαλύπτουν τον πανικό που επικράτησε, καθώς σχεδόν 30 άνθρωποι ήταν εκτός των δύο οχημάτων χτυπημένοι

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 11 Σεπ 2025 | 08:10

"Εδωσαν σε ένα παιδί αυτοκίνητο 2.000 κυβικών" - Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Κάτιας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Την τιμωρία των υπευθύνων του τροχαίου στο οποίο σκοτώθηκε η 19χρονη στην Καλαμάτα, ζητά η οικογένεια, με τον πατέρα της να λέει "δεν μου το σκότωσαν στον δρόμο, αλλά μέσα σε ένα αυτοκίνητο".

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 10 Σεπ 2025 | 22:16

Σύγκρουση λεωφορείου με τραμ στον Πειραιά: "Ήρθε με φόρα, έπεσαν επιβάτες κάτω" - Πώς έγινε το ατύχημα [εικόνες - βίντεο]

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 30 ελαφρά τραυματισμένοι, όλοι επιβάτες του λεωφορείου

ΑΤΥΧΗΜΑ 10 Σεπ 2025 | 19:23

Πειραιάς: Σύγκρουση τραμ με λεωφορείο - Σε νοσοκομεία μεταφέρθηκαν 23 ελαφρά τραυματίες [εικόνες - βίντεο]

Το ατύχημα έγινε επί της οδού Μικράς Ασίας πριν την έξοδο για τη Γρηγορίου Λαμπράκη - Το τραμ συγκρούστηκε με λεωφορείο την ώρα που αποβίβαζε επιβάτες

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 10 Σεπ 2025 | 18:23

Συναγερμός στη Λιθουανία: Πυρκαγιά και έκρηξη σε τρένο που μετέφερε LPG στο Βίλνιους [βίντεο]

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 9.30 (ώρα Ελλάδας) αλλά μέχρι το απόγευμα οι 40 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο αδυνατούσαν να προσεγγίσουν το τρένο, λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας που είχε αναπτυχθεί

Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 09 Σεπ 2025 | 22:01

Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο πατέρας-φυγάς που επί 4 χρόνια κρυβόταν στα δάση της Ν. Ζηλανδίας με τα 3 παιδιά του: Πώς επιβίωααν

Έζησαν επί σχεδόν τέσσερα χρόνια στην απροσπέλαστη ζούγκλα της Νέας Ζηλανδίας - Πλέον, ο πατέρας-φυγάς είναι νεκρός ενώ τα τρία παιδιά του θα προσπαθήσουν να ζήσουν όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ 09 Σεπ 2025 | 11:03

Τζένη Μπαλατσινού: Με τον πατέρα της και τον Βασίλη Κικίλια στο Ηρώδειο

Με ανανεωμένο hair look και κομψό σύνολο η Τζένη Μπαλατσινού στο Ηρώδειο

ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 02 Σεπ 2025 | 18:18

Σοκ στο Ρέθυμνο: Σοβαρά τραυματίας με ζημιά σε εσωτερικά όργανα ένας 19χρονος σε ατύχημα με jet ski

Ο νεαρός είναι πολυτραυματίας, με τραύματα σε ζωτικής σημασίας όργανα, αιμορραγία στον πνεύμονα και τους γιατρούς να προσπαθούν και χειρουργικά να τον σταθεροποιήσουν

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 30 Αυγ 2025 | 22:39

Σπάνιο βίντεο-ντοκουμέντο με τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο, να μιλά για τον πατέρα του: "Είναι τρομερά έξυπνος"

"Θα προσπαθώ πάντα να μην πληγώσω τα αισθήματά του..." - Πενήντα δύο χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατό του, βλέπουμε τον Αλέξανδρο Ωνάση να μιλά για τον πανίσχυρο πατέρα του

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 29 Σεπ 2025 | 23:41

Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στο Αστυνομικό Μέγαρο Αθηνών

Τον κρατούμενο εντόπισαν ο αξιωματικός Υπηρεσίας και ο σκοπός των κρατητηρίων οι οποίοι εφάρμοσαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενώ προσπάθεια ανάνηψης έγινε και από πλήρωμα ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 29 Σεπ 2025 | 22:46

Η απάντηση του Τσουβέλα για την παρουσία του στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ: "Δεν με αγγίζει ο οχετός"

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έδωσε σαφή απάντηση για την παρουσία του στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποιώντας μάλιστα και ένα συγκινητικό περιστατικό που βίωσε

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 29 Σεπ 2025 | 22:33

Βοιωτία: Το πόρισμα ανθρωπολόγου για τον θάνατο της ηλικιωμένης που θάφτηκε από την 62χρονη κόρη της σε στάβλο

Σύμφωνα με την 62χρονη, η μητέρα της πέθανε το 2023 από παθολογικά αίτια και λόγω οικονομικών δυσκολιών αποφάσισε να αποκρύψει το γεγονός.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 29 Σεπ 2025 | 22:22

Νέα αιτήματα εκταφής των παιδιών τους από Πάνο Ρούτσι και Παύλο Ασλανίδη

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Ασλανίδης κατέθεσε νέο αίτημα για βιοχημικές εξετάσεις στη σορό του παιδιού του, Δημήτρη

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ 29 Σεπ 2025 | 21:17

Νέα μέθοδος απάτης για να αρπάζουν χρήματα: Προσποιούνται αγοραστές - ενοικιαστές και αδειάζουν λογαριασμούς

Στοχοποιούν ιδιώτες που βάζουν αγγελίες για πώληση ή ενοικίαση και προσποιούνται τους αγοραστές ή τους ενοικιαστές

ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 29 Σεπ 2025 | 21:05
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 29 Σεπ 2025 | 21:04

Βασίλης Μπισμπίκης: Γιατί πέρασαν 39 ώρες μέχρι να συλληφθεί - Η ΕΛΑΣ διαψεύδει τον ηθοποιό - "Δεν βρέθηκε καμία κλήση στο 100"

Η Αστυνομία αναζήτησε τον οδηγό του αγροτικού που προκάλεσε το τροχαίο και κατάφερε να τον ταυτοποιήσει όταν ο ίδιος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο ΑΤ Κηφισιάς, μιάμιση ημέρα μετά, με αποτέλεσμα πλέον να είναι αδύνατη η διενέργεια αλκοτέστ...

ΕΠΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 29 Σεπ 2025 | 20:48

Τραγωδία στην Αντίπαρο: Νεκρός πατέρας 2 παιδιών που καταπλακώθηκε από σκαπτικό μηχάνημα

Πρόκειται για έναν 40χρονο ντόπιο, πατέρα δύο αγοριών, ο οποίος είχε μεταβεί στο σημείο ώστε να επιβλέπει τις εργασίες

ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 29 Σεπ 2025 | 20:33

Πατέρας 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με κάλεσμα μέσω social media: Καμία εξέλιξη στην υπόθεση μετά από 1 χρόνο

"Εδώ και έναν χρόνο δεν έχουμε κάποια εξέλιξη, δεν υπάρχει κάτι νεότερο", δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με κάλεσμα μέσω social media

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 29 Σεπ 2025 | 19:59

Μεταμόρφωση: Στο ίδιο κρητικό γλέντι που διασκέδαζε ο Μπισμπίκης έγινε η συμπλοκή 20 ατόμων με μαχαιριές

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη, στο ίδιο γλέντι σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή μεταξύ 20 ατόμων, όπου μαχαιρώθηκαν 4 άτομα.

ΣΤΗΝ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ 29 Σεπ 2025 | 19:48

Κρήτη: "Με κορόιδευε που χώρισα και μου σάλεψε", είπε ο αδελφοκτόνος - Πυροβόλησε τον 71χρονο στο κεφάλι το 2019

Ο 54χρονος επέμεινε πως δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία εκ των προτέρων και ότι δεν πήγε με σκοπό να σκοτώσει

ΣΤΟ MEGA 29 Σεπ 2025 | 19:04

Αναμενόμενη εξέλιξη: Ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε στο αγροτικό του Μπισμπίκη - Ποιος δημοσιογράφος το είχε προβλέψει [βίντεο]

Με τη βοήθεια των... φημισμένων γραφικών του και της τεχνητής νοημοσύνης, ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε στο όχημα του Βασίλη Μπισμπίκη και έκατσε στη θέση του συνοδηγού

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 29 Σεπ 2025 | 18:58

Αυλώνας: Ντοκουμέντο με το κεφαλάκι του 2χρονου μετά το περιστατικό - "Ατυχές συμβάν" λέει ο ιδιοκτήτης του βρεφονηπιακού

"Δεν φεύγουν τα μαλλιά από το κεφάλι έτσι εύκολα, έχει τραβήξει με βία το παιδί" λέει η οικογένεια του παιδιού - "Έχει γίνει ένα μικρό λάθος, γιατί πήγαμε να κάνουμε καλό" υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του σταθμού

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ 29 Σεπ 2025 | 18:30

Μαρουσάκης: Νέο κύμα κακοκαιρίας με μεγαλύτερη διάρκεια από την Πέμπτη - Ερχονται βροχές, κρύο και τα πρώτα χιόνια

Απομακρύνεται το κύμα κακοκαιρίας που απασχόλησε τη χώρα τα τελευταία 24ωρα αλλά πλησιάζει ένα νέο από την Ιταλία από την Πέμπτη και για αρκετές ημέρες.

Η ΔΗΛΩΣΗ 29 Σεπ 2025 | 17:57

Αναβολή πήρε η δίκη του Βασίλη Μπισμπίκη: "Δεν εγκατέλειψα, δεν κρύφτηκα - Έχω ακούσει τόσα από χθες" [βίντεο]

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του δικαστηρίου μέχρι τις 8/10 όταν θα γίνει η δίκη - Τι δήλωσε μπροστά στις κάμερες

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 29 Σεπ 2025 | 17:44

Βασίλης Μπισμπίκης: Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές που προκάλεσε με το θηριώδες τζιπ

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αρνήθηκε την κατηγορία για εγκατάλειψη του σημείου του τροχαίου ατυχήματος.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 29 Σεπ 2025 | 17:39

Καϊλή: "Το αμάρτημα της Εύας", το βιβλίο της για το Qatargate - "Της είπαν να ομολογήσει και όλα θα τελειώσουν"

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για την Εύα Καϊλή και το βιβλίο που εξέδωσε - "Το βιβλίο αναφέρει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει χρηματιστεί"

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 29 Σεπ 2025 | 17:39

Ηράκλειο: Σοβαρά προβλήματα από τη νεροποντή - Αίτημα να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Το αίτημα ακολούθησε των πλημμυρικών φαινομένων που σημειώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου 2025, όπου εκδηλώθηκε δυνατή νεροποντή.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 29 Σεπ 2025 | 17:04

Βασίλης Μπισμπίκης: "Κυκλοφορούσε χωρίς πίσω πινακίδα, πρόσφατα πήρε κλήση για κίνηση σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας"

Ο ίδιος ο ηθοποιός ανέφερε σχετικά με το συμβάν ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 29 Σεπ 2025 | 16:57

Τζένη Μπαλατσινού: Οργισμένη ανάρτηση για τον εκδότη, Γιάννη Κουρτάκη και το πόθεν έσχες της - Τον κατηγορεί για "λάσπη"

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες, η Τζένη Μπαλατσινού κατηγορεί τα "Παραπολιτικά" και τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη για παραποίηση των περιουσιακών στοιχείων της

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ 29 Σεπ 2025 | 16:31

Βασίλης Μπισμπίκης: "Άνθρωπος είναι και αυτός, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά', λέει η θεία του για το τροχαίο

Η θεία του Βασίλη Μπισμπίκη μιλάει για το τροχαίο στη Φιλοθέη και για τον χαρακτήρα του ηθοποιού.

«ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ» 29 Σεπ 2025 | 16:26

Μαίρη Χρονοπούλου: Στο ανθρωποκτονιών η υπόθεσή της - Εξετάζονται τα αίτια του θανάτου της

"Δεν ήταν ατύχημα, ήταν εγκληματική ενέργεια" υποστηρίζει ο δικηγόρος και στενός φίλος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης

ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ 29 Σεπ 2025 | 15:09

Εκταφή οστών θυμάτων των Τεμπών: Μπορεί μια νέα τοξικολογική να απαντήσει για το "ξυλόλιο" και την πυρόσφαιρα;

Το αίτημα των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, αποσκοπεί στο να ερευνηθεί η αιτία του θανάτου των θυμάτων

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 29 Σεπ 2025 | 15:07

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με λαθραία ποτά και παράνομα φυτοπροστατευτικά προϊόντα - Ζημία 150.000 ετησίως για το Δημόσιο

Η ζημία που προκλήθηκε στο Δημόσιο υπερβαίνει ετησίως τις 150.000 ευρώ, από μη απόδοση φόρων, δασμών και λοιπών επιβαρύνσεων -

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ 29 Σεπ 2025 | 14:15
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Σεπ 2025 | 13:27

Βίντεο ντοκουμέντο: Αυτοκίνητο παρασύρει 40χρονη στη Θεσσαλονίκη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία 40χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χθες Κυριακή.

ΔΩΡΙΔΑ 29 Σεπ 2025 | 13:14

Εντυπωσιακές αλλά και ανησυχητικές εικόνες: Αναδύθηκε ακόμα περισσότερο το βυθισμένο χωριό Κάλλιο στη λίμνη του Μόρνου

Ολοένα και περισσότερο αποκαλύπτεται το βυθισμένο χωριό Κάλλιο στη Δωρίδα, καθώς τα νερά της τεχνητής λίμνης του Μόρνου υποχωρούν με ανησυχητική ταχύτητα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 29 Σεπ 2025 | 13:10

Προειδοποίηση Κολυδά: Στις 6 Οκτωβρίου θα σταματήσουν οι βροχές - Πολύ νερό την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή

Άστατος θα είναι καιρός τις επόμενες ημέρες, με βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας σε επίπεδα λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή.

29 Σεπ 2025 | 12:47

17o Greece Race for the Cure® - "60.000 και συνεχίζουμε"

Περισσότεροι από 60.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά συμμετείχαν δυναμικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Αθήνας

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 29 Σεπ 2025 | 12:31

Στα χέρια του Χατζηδάκη το δύσκολο σταυρόλεξο των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες- Οι απειλές της Κομισιόν

Η Κομισιόν απαιτεί οι αλλαγές το σύστημα ελέγχου και πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ να ισχύσουν άμεσα, αλλιώς αναστέλλει τις πληρωμές.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 29 Σεπ 2025 | 12:28

Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο Βασίλης Μπισμπίκης - "Μου έφυγε το τιμόνι και προκάλεσα ζημιά, τηλεφώνησα στο τμήμα"

Την πόρτα της Ευελπίδων με χειροπέδες, πέρασε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ 29 Σεπ 2025 | 12:16

Το σκίτσο του Αρκά για τα "πτωμοφάγα όρνεα" που προκάλεσε αντιδράσεις

Ενα σκίτσο το οποίο συνόδευσε με μία φράση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, δημοσίευσε ο Αρκάς.

ΨΗΦΙΣΜΑ 29 Σεπ 2025 | 12:10

Όχι σε πλευρικά διόδια στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου - Η Ενωση Δήμων Αττικής στηρίζει τους Δήμους Κηφισιάς και Διονύσου

Οι Δήμοι Κηφισιάς και Διονύσου απορρίπτουν ρητά την ιδέα να κατεδαφιστεί η γέφυρα Βαρυμπόμπης και να δημιουργηθούν πλευρικά διόδια

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 29 Σεπ 2025 | 11:46

Ενα βήμα πιο κοντά στη δίκη των Τεμπών - Πράσινο φως από την Πρόεδρο Εφετών στην εισαγγελική πρόταση

Τον δρόμο για το ακροατήριο παίρνει η υπόθεση των Τεμπών. Η Πρόεδρος Εφετών έδωσε σύμφωνη γνώμη επί της εισαγγελικής πρότασης για παραπομπή σε δίκη 36 κατηγορουμένων.

ΑΓΝΟΕΙΤΟ 29 Σεπ 2025 | 11:41

Τραγωδία στην Ανδρο: Νεκρός εντοπίστηκε 54χρονος υποβρύχιος αλιέας

Η σορός μεταφέρεται με πλωτό σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι του Γαυρίου, όπου θα παραδοθεί στις αρμόδιες Αρχές για τις περαιτέρω διαδικασίες.

29 Σεπ 2025 | 11:09

Ρόδος: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με λεία 500.000 ευρώ - Ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη

Δύο άγνωστοι άνδρες εισέβαλλαν σε κοσμηματοπωλείο, ξυλοκόπησαν άγρια τον 58χρονο ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα χρυσών κοσμημάτων.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 29 Σεπ 2025 | 11:08

Τροχαίο με παράσυρση στο Λασίθι: 5χρονο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ

Ένα πεντάχρονο παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 29 Σεπ 2025 | 10:50

Μικρούτσικος για Μπισμπίκη: Ο Βασίλης πίνει πολύ - Λέει "φέρε 2 μπουκάλια ουίσκι" να κάνουμε συνέντευξη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τοποθετηθεί για όσα έγιναν με το τροχαίο του Β. Μπισμπίκη, με τα λόγια του να προκαλούν την αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 29 Σεπ 2025 | 10:09

Βίντεο με τον Μπισμπίκη στο κρητικό γλέντι: Τράκαρε 3 ΙΧ στη Φιλοθέη και μετά πήγε για συνέντευξη στη Ν. Γερμανού

Σε κρητικό γλέντι βρισκόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης λίγο πριν το σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκατέλειψε το φορτηγάκι του κι έφυγε πεζός.

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΗΜΟΓΛΙΔΟΥ 29 Σεπ 2025 | 10:07

Ο Μπισμπίκης έμαθε από την αστυνομία ότι αναζητείται για το τροχαίο - Αντιμέτωπος με ποινή έως και 3 έτη φυλάκισης

Για το πώς εξελίχθηκε το περιστατικό που οδήγησε τελικά στη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη, ενημέρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, κ. Δημογλίδου.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 29 Σεπ 2025 | 09:57

Τραγωδία στη Σκόπελο: Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος που εργαζόταν σεζόν στο νησί

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψους του Σταφύλου όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του σε στροφή.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 29 Σεπ 2025 | 09:10

Αυτό το ελληνικό νησί στα 11 "κρυφά διαμάντια" της Ευρώπης για υπαίθριες δραστηριότητες​

Τη στροφή του διεθνούς τουρισμού σε αυθεντικούς προορισμούς χωρίς μαζικότητα αναδεικνύει η πρόσφατη έρευνα του διεθνούς ιστοτόπου, Travel and Tour World.

ΑΠΕΡΓΙΑ 29 Σεπ 2025 | 08:40

Απεργία 1η Οκτωβρίου: Παραλύει η χώρα την Τετάρτη - Τι ισχύει για λεωφορεία, μετρό, ταξί και τρένα

Ρολά κατεβάζει η χώρα την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, μετά την απόφαση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ να προχωρήσουν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Σεπ 2025 | 08:30

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Λάρισα - ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό, νεκρός 45χρονος

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ένα φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες.

29 Σεπ 2025 | 08:18

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στο "Ελ. Βενιζέλος": Μεγάλες ουρές και έως 2 ώρες αναμονή - Ποιες πτήσεις επηρεάζονται

Οι καθυστερήσεις στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 29 Σεπ 2025 | 08:04

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε καφετέρια στην Καλλιθέα - Μεγάλες υλικές ζημιές

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε καφετέρια στην Καλλιθέα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας επί της λεωφόρου Θησέως.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 29 Σεπ 2025 | 07:36

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Ένας νεκρός σε τροχαίο - Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, έπεσε σε χαντάκι στο Πόρτο Ράφτη.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ 29 Σεπ 2025 | 07:30

"Είμαστε από τη ΔΕΗ, θα εκραγεί το κτίριο" - Πώς επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους και τους αρπάζουν χρήματα

Επιτήδειοι, άλλες φορές μέσω τηλεφώνου και άλλες και με φυσική παρουσία, επιχειρούν με ευφάνταστους τρόπους να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, βάζοντας στο στόχαστρο συνήθως ηλικιωμένα άτομα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 29 Σεπ 2025 | 07:12

Ξάνθη: Βαρήκοος και με σκλήρυνση κατά πλάκας ο 40χρονος ομογενής - Αστυνομικός τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε σε χωράφι

Ο συνοριοφύλακας εκτός υπηρεσίας, σταμάτησε τον άτυχο άνδρα, νομίζοντας ότι ήταν παράνομος μετανάστης - Συγκλονίζει η μαρτυρία του 40χρονου θύματος.

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29 Σεπ 2025 | 07:04

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Μπισμπίκης: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το τροχαίο στη Φιλοθέη - Τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγείται σήμερα, Δευτέρα, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, όπου θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα - Σοβαρές ζημιές σε 10 οχήματα.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ 29 Σεπ 2025 | 06:01

Αστατος ο καιρός: Με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας ξεκινά η εβδομάδα - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα

ΔΕΙΤΕ 29 Σεπ 2025 | 06:00
ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ 28 Σεπ 2025 | 23:19

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Βασίλης Μπισμπίκης τη Δευτέρα - Τι προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας για την εγκατάλειψη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παρουσιάστηκε στην Τροχαία Κηφισιάς και συνελήφθη για τροχαίο στη Φιλοθέη

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28 Σεπ 2025 | 22:53

Ίλιον: Οδηγός λεωφορείου πιάστηκε στα χέρια με 16χρονο επιβάτη - Ο ανηλικος του έριξε γροθιά και του έσπασε το δόντι βίντεο]

Ο ανήλικος και ο οδηγός συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και αλληλομηνύθηκαν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 28 Σεπ 2025 | 22:29

Πάνος Ρούτσι: "Για κάθε παιδί που έχασε τη ζωή του - Θα φτάσω μέχρι τέλους" - Χιλιάδες κόσμου στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης τους απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι

ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 28 Σεπ 2025 | 21:36

Ζάκυνθος: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω χαμηλής ορατότητας

Περίπου 20 πτήσεις ματαιώθηκαν στη Ζάκυνθο εξαιτίας της κακοκαιρίας

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 28 Σεπ 2025 | 21:16

Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 150 μέτρων - Νεκρός ένας επιβάτης - Μέσω "112" ειδοποίησε ο οδηγός για το τροχαίο

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στον δρόμο Ροβιές – Όσιος Δαυίδ στην Εύβοια, με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει στη χαράδρα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 28 Σεπ 2025 | 20:57

Κλειστή η λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι [βίντεο]

Η ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε την κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, λόγω συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ 28 Σεπ 2025 | 20:45

Κεφαλονιά: Απίστευτο αδιαχώρητο λόγω κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο - Ακυρώθηκαν πτήσεις [εικόνες]

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς από την ακύρωση πτήσεων

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ 28 Σεπ 2025 | 19:56

Κρήτη: Παραδόθηκαν πατέρας και γιος για την αιματηρή επίθεση σε δύο αδέλφια στη Μεσαρά

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να τραυμάτισαν με μαχαίρια δύο νεαρούς, με αφορμή χρόνιες κτηματικές διαφορές

14Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 28 Σεπ 2025 | 19:23
ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ 28 Σεπ 2025 | 18:41

Ξάνθη: "Έχω πάθει σοκ, προσπαθώ να συνέλθω" - Συγκλονίζει ο 40χρονος ομογενής που τον απήγαγε αστυνομικός

Το θύμα είναι διπλής υπηκοότητας (ελληνικής και γερμανικής) και μάλιστα πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ 28 Σεπ 2025 | 18:39

Τραγωδία στο Γαλαξίδι: Δύο νεκροί μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων

Αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Ιτέα εξετράπη λόγω ολισθηρού δρόμου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα.

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 28 Σεπ 2025 | 17:36

Βοιωτία: "Με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε… Μου είπε θα αυτοκτονήσω" - Τι περιγράφει ο μάρτυρας "κλειδί" για την 62χρονη

Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας περιέγραψε πως δέχθηκε μεγάλη πίεση για να χρησιμοποιήσει η 62χρονη τη θεία του ως μητέρα της.

28 Σεπ 2025 | 16:47

Ξάνθη: Με σκλήρυνση κατά πλάκας και προβλήματα ακοής ο 40χρονος που δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό

Το θύμα, ομογενής που ζει στη Γερμανία, είχε επιστρέψει στην Ξάνθη για να επισκεφθεί τους γονείς του.

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 28 Σεπ 2025 | 16:17

Τέμπη: "Ο Ασλανίδης πήρε οχτώ κομμάτια, τρία είναι του γιου του - Του δώσανε δύο σακούλες, πλαστικές"

Ο ποινικολόγος Γιάννης Μαντζουράνης αποκάλυψε ότι περισσότερα από 300 οστικά τεμάχια θυμάτων εξακολουθούν να βρίσκονται αποθηκευμένα μέσα σε σακουλάκια

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 28 Σεπ 2025 | 13:35

Μαρία Καρυστιανού: Βάζει τέλος στα σενάρια για κόμμα - "Θέλω να δω κάτι νέο, αλλά δεν θα το οργανώσω εγώ"

Η Μαρία Καρυστιανού ονειρεύεται, όπως λέει, κάτι "καινούριο και καθαρό" στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, χωρίς απαραίτητα η ίδια να ηγείται αυτού ή να είναι μέρος του.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΑΝΤΙΟ" 28 Σεπ 2025 | 13:32

Εύβοια: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 20χρονου ναυτικού που εγκλωβίστηκε στην πόρτα πλοίου [εικόνες]

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο "αντίο" στον 20χρονο Τάσο, που έχασε τη ζωή του στο Blue Star Χίος