Τραγωδία στην Πάτρα: Πήγα να ταΐσω το μωρό και είχε μελανιάσει

Γιατροί, νοσηλευτές και η μητέρα προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε και το τριών μηνών κοριτσάκι που είχε στην αγκαλιά της πέθανε ξαφνικά.

tragwdia-stin-patra-piga-na-taisw-to-mwro-kai-eixe-melaniasei
SHARE THIS
0
SHARES

Γιατροί, νοσηλευτές και η τραγική μητέρα προσπαθούν να συλλάβουν τι έγινε και το τριών μηνών κοριτσάκι που είχε στην αγκαλιά της πέθανε ξαφνικά. 

Μάνα και βρέφος βρίσκονταν στο νοσοκομείο καθώς νοσηλευόταν με κάταγμα το άλλο παιδί της οικογένειας, ηλικίας τριών ετών. Το πρωί της Κυριακής η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι το μωρό της που κρατούσε στην αγκαλιά είχε πεθάνει.

Η ίδια δηλώνει άγνοια στην κατάθεσή της για το πώς έγινε το συμβάν. Ανέφερε ότι ξύπνησε το πρωί, του έφτιαξε το γάλα αλλά διαπίστωσε ότι το μωρό δεν είχε τις αισθήσεις του και ενημέρωσε τη γιατρό.

Οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή αλλά ήταν ήδη αργά.

«Προσπάθησαν με ανάνηψη μήπως και το επαναφέρουν αλλά δεν έγινε κάτι. Το βρέφος πάντως ήταν υγιές. Η μητέρα το τάιζε, είπε ότι δύο ώρες πριν το είχε ταΐσει. Δεν είχε παραπονεθεί η μητέρα του ότι κάτι βλέπει, να το εξετάσουν οι γιατροί» λέει η διοικήτρια του Καραμανδάνειου, Βασιλική Γεωργιοπούλου.

Το πλέον πιθανό σενάριο που εξετάζεται είναι το να πλάκωσε η μητέρα στον ύπνο της το μωράκι και αυτό να πέθανε από ασφυξία.

Η ίδια περιέγραψε στην τηλεόραση ΑΝΤ1 εκείνες τις στιγμές:

«Οπως σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, εκεί που πήγα να ταΐσω τη μικρή και τι βλέπω; Είχε μελανιάσει, είχε παγώσει πολύ. Την παίρνω και την πάω στη γιατρίνα», είπε, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να πάρει το μωρό μαζί της καθώς δεν είχε που να το αφήσει.

Ο πατέρας του βρέφους είπε: 

«Πήγα και τη βρήκα το πρωί και μου είπε ότι πέθανε το παιδί στην αγκαλιά της. Τραγωδία!».

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook