Για μια ταμπέλα έξω από ένα Λύκειο ο διπλός φόνος στη Θήβα

Τραγωδία στην Θήβα: Πατέρας και γιός νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από σχολείο

tragwdia-stin-thiba-pateras-kai-gios-nekroi-se-antallagi-purobolismwn
SHARE THIS
0
SHARES

Ανταλλαγή πυροβολισμών στις Θεσπιές Βοιωτίας και μάλιστα έξω από το κτίριο του Λυκείου. Αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η διαμάχη δύο εταιριών σεκιούριτι για την φύλαξη του σχολείου. 

Από την πλευρά της μίας εταιρίας έπεσαν νεκροί οι ιδιοκτήτες της. Ο Πατέρας (66 ετών) και ο 34χρονος γιός  του, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ τραυματίας (στο χέρι και τα πλευρά) είναι ο 50χρονος ανηψιός, που μεταφέρθηκε στο  νοσοκομείο της Αττικής.

Από τη άλλη πλευρά, τραυματίστηκε ο γιός στο συκώτι και νοσηλεύεται σε μεγάλο Νοσοκομείο των Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο πατέρας (ιδιοκτήτης της άλλης εταιρείας σεκιούριτι) ενώ ο γιος του τραυματίστηκε, όπως προαναφέρθηκε. Συνελήφθη επίσης και ένας υπάλληλός του. Οι τραυματίες νοσηλύονται φρουρούμενοι.

ΟΙ λόγοι της ένοπλης συμπλοκής

Οι δύο οικογένειες είχαν μια κοινή εταιρεία σεκιούριτι. Αντιδικούσαν και μετά έκαναν ξεχωριστές. Έτσι, έξω απο το Λύκειο της περιοχής προσπάθησαν και οι δύο να τοποθετήσουν ταμπέλες με το όνομα της εταιρίας τους. Γιασ το ποιά από τις δύο θα κάνει τη φύλαξη του σχολείου.

 Στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και στην περιοχή σπεύδει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της ανταλλαγής πυροβολισμών

 

 

 

Η ανταλλαγή των πυροβολισμών έγινε έξω από σχολείο:

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook