
Ο 22χρονος τράπερ Trannos συνελήφθη με όπλο στο αυτοκίνητό του εχθές το βράδυ στο Μπουρνάζι και σήμερα Τετάρτη 1 Μάη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματικό πρόστιμο για οπλοκατοχή.

Ο πασίγνωστος τράπερ, πάντως, μετά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια και την καταδίκη του για την οπλοκατοχή πιστολιού τύπου γκλοκ, μόνο μετανιωμένος δεν φάνηκε.
Αντ’ αυτού ο τράπερ Trannos, επιστρέφοντας σπίτι του, τράβηξε ένα άκρως προκλητικό βίντεο μέσα στο αυτοκίνητο και το ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

"Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι!” δηλώνει ο 22χρονος τράπερ Trannos γελώντας και φυσικά διακινδυνεύοντας να βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης καθώς ομολογεί on camera ότι είχε και άλλο όπλο στην κατοχή του.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο πασίγνωστος 22χρονος τράπερ συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια τυπικού αστυνομικού ελέγχου στο Μπουρνάζι στο Περιστέρι, για κατοχή όπλου τύπου γκλοκ γεμάτο σφαίρες και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Ο 22χρονος τράπερ ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ότι το όπλο άνηκε σε φίλο του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο.
Μάλιστα, τον συγκεκριμένο ισχυρισμό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο φίλος του, ο οποίος ανέφερε πως όντως αυτός είχε το όπλο.
Υποστήριξε, μάλιστα, ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας παραγωγής που είχε αναλάβει το γύρισμα του βιντεοκλίπ και πως ο τράπερ Trannos δεν γνώριζε για το όπλο, αλλά το είδε μόνο όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν και ο φίλος του τράπερ κατέβηκε από το αμάξι για να πάει στο περίπτερο και το άφησε για ασφάλεια στο αυτοκίνητο.
Να τονίσουμε ότι στην απολογία του, ο τράπερ Trannos δήλωσε ότι μόλις είδε το όπλο είπε πως ακυρώνει το γύρισμα, γιατί δεν συμφωνούσε με τη χρήση αληθινού πιστολιού.
Σε αντίθεση, όμως, με όλα όσα δήλωνε λίγο πριν στο δικαστήριο, ο Trannos αμέσως μετά προχώρησε στην παραπάνω προκλητική δήλωση και μάλιστα σε βίντεο μέσα στο αμάξι, πως, δηλαδή, στο αμάξι είχε κι άλλο όπλο πέρα από εκείνο που εντόπισαν οι αστυνομικοί.
Άραγε, είναι μόνο τρομερά προκλητικός ή και απίστευτα ανόητος;
"Τα γυρίζει" ο τράπερ μετά τον σάλο
Λίγο αργότερα ωστόσο, ο τράπερ απέδωσε στο χιούμορ την προκλητική του ανάρτηση.
"Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά", είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή "Live News".
"Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι" πρόσθεσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr