Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές, μία ημέρα μετά την φωτιά στην Πάρο από την οποία κινδύνευσαν σπίτια.
Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή κρατούνται και αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, πρόκειται για τρία άτομα αιγυπτιακής υπηκοότητας, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό από αμέλεια, καθώς έκαιγαν ξερά κλαδιά, στο πλαίσιο αγροτικών εργασιών. Ωστόσο, εκείνη τη χρονική στιγμή στο νησί έπνεαν ισχυροί άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ.
Υπενθυμίζεται ότι η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει από τις 15 Απριλίου και απαγορεύεται κάθε είδους καύση και θερμή εργασία.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Συνελήφθησαν σήμερα, 23 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε), Νοτίου Αιγαίου του Πυροσβεστικού Σώματος, τρείς (3) αλλοδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση πλησίον της Επαρχιακής οδού Παροικιάς – Νάουσας στο νησί της Πάρου.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr