Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/9) στο Πόρτο Ράφτη, όταν δύο αυτοκίνητα ΙΧ συγκρούστηκαν σφοδρά, στο 37ο χλμ από Μαρκόπουλο προς Πόρτο Ράφτη, με μοιραίο αποτέλεσμα έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική, τέσσερις τραυματίες -δύο άνδρες και δύο γυναίκες- τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Άπαντες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, ωστόσο ο ένας σε σοβαρή κατάσταση και δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου στο irafina.gr, αποτέλεσμα της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός ατόμου και ο τραυματισμός άλλων τριών.
Μετά τη σύγκρουση τα αυτοκίνητα πήραν φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση οκτώ πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα για την κατάσβεσή της.
Τραυματισμένα #απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου στο 37ο χλμ Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο, #Αττική.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 19, 2023
Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη από το ύψος της οδούς Δάφνης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πόρτο Ράφτη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr