Τον "εφιάλτη" έζησε ένας 57χρονος το βράδυ της Τρίτης (19/3), όταν τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας και υπό την απειλή κατσαβιδιού τον λήστεψαν.
Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο 57χρονος άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τρία άτομα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με αποκριάτικες μάσκες! Ένας εξ αυτών μάλιστα τον απείλησε με κατσαβίδι ζητώντας να του πει που έχει τα λεφτά.
Σαστισμένος τους είπε ότι δεν είχε στο σπίτι λεφτά και οι κακοποιοί επέμειναν ρωτώντας για κοσμήματα. Τους έδωσε κάποια κοσμήματα και οι τρεις δράστες εξαφανίσθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας να αναλαμβάνει την υπόθεση ψάχνοντας και για αποτυπώματα των δραστών. Από την περιγραφή μάλιστα του θύματος φαίνεται να έχουν κάποιους υπόπτους, που έχουν απασχολήσει τουλάχιστον για κλοπές.
Στον Καραβόμυλο μόλις πριν από δύο μήνες οι κάτοικοι είχαν πραγματοποιήσει γενική συνέλευση για τη μάστιγα των κλοπών, καθώς ήταν απανωτά τα χτυπήματα σε κατοικίες. Και τότε είχε επισημανθεί το μείζον πρόβλημα της έλλειψης αστυνομικού προσωπικού κάτι που βιώνει έντονα όλη η Ελληνική περιφέρεια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr