
Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 23χρονος υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, δύο ληστές περίπου στις 3:20, εισέβαλαν στο κατάστημα και απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο αφού του έδωσαν και μερικές μπουνιές για να τρομάξει. Ο ένας φορούσε κουκούλα και χειρουργική μάσκα και ο άλλος full face, ενώ ο τρίτος συνεργός τους κρατούσε τσίλιες έξω από το κατάστημα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο του thestival, ένας από τους δύο δράστες αρπάζει τα χρήματα που έχει στις τσέπες του ο υπάλληλος και ο δεύτερος κατευθύνεται προς το ταμείο, όπου αρπάζει τις εισπράξεις. Οι δράστες άρπαξαν 1.000 ευρώ και το κινητό του 23χρονου και εξαφανίστηκαν.
Σήμερα το πρωί ο υπάλληλος κατήγγελλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Παύλου Μελά. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr