X

Τροποποίηση ωραρίου λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων και μνημείων λόγω του ακραίου καύσωνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων και μνημείων το Σαββατοκύριακο (20-21/7).

Γράφει: TheToc team

Τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων και μνημείων το Σαββατοκύριακο 20/7 και 21/7 λόγω των καιρικών συνθηκών και δη του καύσωνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, οι επισκέψιμοι αρχαιολογικοί χώροι σε Αχαΐα και Λέσβο, το Βυζαντινό Κάστρο Τρικάλων και ο αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης θα λειτουργήσουν από την έναρξη ωραρίου έως τις 13:00.

Οι αρχαιολογικοί χώροι Γιτάνων, Πύργου Ραγίου και Ελέας στη Θεσπρωτία, το Κάστρο Αγίου Γεωργίου και η Ρωμαϊκή Έπαυλη Σκάλας στην Κεφαλλονιά από την έναρξη του ωραρίου έως τις 12.00.

Οι αρχαιολογικοί χώροι Αρχαίας Ολυμπίας, Φαιστού και Γόρτυνας από την έναρξη του ωραρίου έως τις 13.00 και από τις 15:00 έως τις 20:00.

Διαβάστε Επίσης