X

Τροχαίο - Λαγονήσι: Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που ο 66χρονος διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ εκτοξεύεται στον αέρα

Στο βίντεο φαίνεται το σώμα του άτυχου 66χρονου να εκτοξεύεται στον αέρα και να προσγειώνεται σε άλλο όχημα που ακολουθούσε στο αντίθετο ρεύμα.

Γράφει: TheToc team

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε χτες το μεσημέρι, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι, είναι ο 66χρονος Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρυσάγης ήταν προϊστάμενος του επιθεωρητή Δημήτρη Νικολάου στη Λάρισα, ο οποίος ήταν αυτός που πήρε τη σκανδαλώδη αναρρωτική μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και ήταν υπεύθυνος για τον μοιραίο σταθμάρχη.

Πρόκειται για τον υπεύθυνο της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν και στην επιτροπή διερεύνησης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

Διαβάστε Επίσης

Το TheToc φέρνει στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου.

Το δυστύχημα έγινε στις 13.55 της Κυριακής, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά τη διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στο βίντεο φαίνεται το σώμα του άτυχου 66χρονου να εκτοξεύεται στον αέρα και να προσγειώνεται σε άλλο όχημα που ακολουθούσε στο αντίθετο ρεύμα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α' Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

Την ίδια ώρα με ανάρτησή της στο Facebook η Ναταλί Κάκκαβα τονίζει για το περιστατικό: "Κάθε χρόνο θρηνούμε δεκάδες ανθρώπινες ζωές στο παραλιακό μέτωπο του Λαγονησίου..Γιατί; Ένας ακόμη συνάνθρωπός μας ίσως είχε σώσει τη ζωή του σήμερα, εάν το αίτημα χρόνων για διαχωριστικό διάζωμα είχε υλοποιηθεί".