
Στη δημοσιότητα έρχεται ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού μετά το τροχαίο δυστύχημα στα Βριλήσσια,τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, που κόστισε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά, έναν 18χρονο και μια 17χρονη.
Στο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους δύο νεαρά άτομα, ένας 18χρονος και μια 17χρονη, με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA να φέρνει στο φως ένα συγκλονιστικό βίντεο, μόλις λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, με τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να απεγκλωβίσουν τα δύο νεαρά παιδιά.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 5 το πρωί, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κινούνταν από την οδό Αναπαύσεως στο Χαλάνδρι με κατεύθυνση προς Γέρακα και στην στάση Ησιόδου, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε διαχωριστική νησίδα. Στη συνέχεια σε ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ και δύο καφάο και κατέληξε σε μάντρα οικοπέδου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.
Οπως έγινε γνωστό ο 18χρονος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου. Τα δυο θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου διαπιστώθηκε ο θανατός τους.
Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι νεκροί ήταν μία 18χρονη γυναίκα κι ένας 17χρονος, ωστόσο λίγο αργότερα έγιναν γνωστές οι ακριβείς ηλικίες των θυμάτων.

Να υπενθυμίσουμε πως τα ξημερώματα της Δευτέρας σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο στο Πέραμα. Ειδικότερα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 28χρονος και μια 22χρονη και κινούνταν επί της λεωφόρου Σχιστού εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.
Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν από το όχημα μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, και μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο Αττικόν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr