Γνωστός Χαλκιδέος, που διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων μαζί με τον αδερφό του κοντά στη περιοχή του βούρκου, οδηγούσε την Κυριακή (12/9) τύφλα στο μεθύσι το αυτοκίνητο του κινούμενος επί της οδού Σιώκου με κατεύθυνση το κέντρο της Χαλκίδας.
Στην αρχή της οδού Σιώκου ο οδηγός τελικά έχασε τον έλεγχο του οχήματος του το οποίο κατέληξε με σφοδρότητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας νεαρής μητέρας, το οποίο από την πρόσκρουση μπούκαρε σε επιχείρηση με αντικείμενο εργασιών τις οικοδομικές εργασίες και σιδήρου, διαλύοντας την σιδερένια κεντρική πόρτα της επιχείρησης.
Από τον θόρυβο σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι, ενώ ο μεθυσμένος οδηγός παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο του μέχρι που έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας, οι οποίοι τον συνέλαβαν καθώς επιβεβαιώθηκε και από το αλκοτέστ ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης.
Όπως θα δείτε και τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
"Θα θρηνούσαμε θύματα αν περνούσε έστω ένας πεζός..."
Αυτόπτης μάρτυρας του απίστευτου τροχαίου μίλησε αποκλειστικά στη κάμερα του EviaZoom.gr.
Όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Σιδέρης:
"Βγαίνουμε έξω βλέπουμε το μπλε το γκολφάκι είχε χτυπήσει το ασημί αυτοκίνητο στην πίσω αριστερή γωνία, το γύρισε και μπήκε κάθετα μέσα στο μαγαζί. Βγαίνοντας ο οδηγός απ΄έξω προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είχε καταλάβει τι γινότανε, φωνάξαμε την Τροχαία, ήρθε η Τροχαία, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς και τον προσήγαγαν στο τμήμα. Αλλά ο άνθρωπος ήταν μεθυσμένος μέχρι εκεί που δεν πήγαινε. Ούτε που κατάλαβε τι γινότανε. Αν εκείνη την ώρα περνούσε ένας πεζός θα θρηνούσαμε θύματα. Ο οδηγός όχι μόνο δεν κατάλαβε τι έκανε δεν υπήρχε ούτε φρενάρισμα, αν δεν σταματούσε σε αυτό το σημείο θα γινότανε και μεγαλύτερη ζημιά".
Δείτε βίντεο: