Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 59χρονος από την Αθήνα σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Μικροθηβών στη Μαγνησία, το πρωί της Κυριακής.
Ο άτυχος άνδρας είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης για να μιλήσει στο κινητό και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος γεννημένος στην Αλβανία με ελληνική ταυτότητα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο αυτοκίνητο του 59χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Σύμφωνα με το Mega, ο 26χρονος οδηγός του οχήματος που εμβόλισε το όχημα του 59χρονου δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία της
Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη νεκρός. Η σύζυγός του είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της, όπως και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.