Για την ψυχολογική κατάσταση του ίδιου και της οικογένειάς του μίλησε ο πατέρας της 13χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καλλιθέα την προηγούμενη εβδομάδα.
Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην αδερφή της 13χρονης, η οποία θεωρεί τον εαυτό της υπαίτιο για τον θάνατο του κοριτσιού και έχει υποστεί τεράστιο σοκ.
"Προσπαθήσαμε να πάμε σχολείο σήμερα. Πήγαμε στο σχολείο σήμερα, θεωρούσαμε ότι μήπως κάπως καλύτερα να ξεπεράσει αυτό το συμβάν που έχουμε τώρα. Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε αλλά όσο μπορούσα προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει. Εννοείται στηριζόμαστε, τι να κάνουμε;", είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, ο πατέρας του κοριτσιού είπε πως δεν έχει λάβει κανένα τηλέφωνο από τον οδηγό του αυτοκίνητου.
"Όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω; Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι. Να πούμε ότι ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν, έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί να σπουδάζει, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλός άνθρωπος".
Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο ότι δεν θα μπορεί να οδηγεί αυτοκίνητο ή μηχανή. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε επιπλέον και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Ο 32χρονος απολογήθηκε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προκλήθηκε θάνατος και το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.