
Να γιορτάσει τον τίτλο της ειδικότητάς του σκόπευε ο γιατρός τη μοιραία νύχτα που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε τον 43χρονο αστυνομικό.
Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ, στις 10: 30 στην λεωφόρο Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο αστυνομικός ήταν εν ώρα υπηρεσίας και είχε πάει στο σημείο για να καταγράψει ένα τροχαίο.
Ο 33χρονος οδηγός του ΙΧ και γιος γιατρού, είχε δώσει χθες εξετάσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και πήρε την ειδικότητά του στη γενική χειρουργική. Είχε καλέσει, λοιπόν, μερικούς φίλους του το ίδιο βράδυ προκειμένου να γιορτάσουν την επιτυχία του. Σύμφωνα με το Tlive, τη στιγμή της τραγωδίας, ο 33χρονος πήγαινε να συναντήσει την παρέα του.

Τα πρώτα λόγια που είπε ήταν πως δεν είδε τον αστυνομικό, με τους συγγενείς του γιατρού να αναφέρουν ότι ο 33χρονος είναι σοκαρισμένος.
"Είναι σε κατάσταση σοκ το παιδί. Είναι ένα παιδί που σώζει ανθρώπους, ο οποίος χθες έδωσε εξετάσεις και πήρε την ειδικότητά του. Ήθελε να πάει κάπου να γιορτάσει την επιτυχία του μαζί με άλλους συναδέλφους του. Αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς" δήλωσε στον Alpha συγγενής του γιατρού.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Ο 43χρονος αστυνομικός είχε μεταβεί στο σημείο με περιπολικό για να καταγράψει μαζί με τους συναδέλφους του ένα άλλο τροχαίο που είχε προηγηθεί νωρίτερα. Μόλις βγήκε από το περιπολικό, παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα. Εικάζεται ότι το όχημα με οδηγό τον γιατρό έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, αλλά μένει να διαπιστωθεί και από τις κάμερες. Σίγουρα η ορατότητα ήταν κακή λόγω του σκότους.
Ο άτυχος τροχονόμος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τελικά όμως ο αστυνομικός κατάληξε λίγη ώρα μετά το περιστατικό.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν το σημείο του δυστυχήματος υπήρχε σταθμευμένο περιπολικό, ενώ είχαν τοποθετηθεί και κώνοι από τους αστυνομικούς, συνεπώς ο οδηγός θα έπρεπε να έχει μειώσει την ταχύτητά του και να τους δει.
Οπως μεταδίδεται, ο 43χρονος αστυνομικός είχε χρόνια στην υπηρεσία, δεν ήταν παντρεμένος, ενώ οι συνάδελφοί του, είναι συντετριμμένοι μετά τον τραγικό χαμό του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr