
Κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Αυγούστου, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, έξω από το νοσοκομείο Metropolitan, με μια γυναίκα να παρασύρεται από IX αυτοκίνητο.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ, φαίνεται η τρελή πορεία του αυτοκινήτου που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στην 30χρονη κοπέλα.
Ο οδηγός, προκειμένου να αποφύγει διερχόμενο όχημα που είχε περάσει κανονικά με πράσινο, έπεσε πάνω σε κολόνα στη διαχωριστική νησίδα.
Η 30χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο, ενώ εκτιμάται ότι την έσωσε η κολόνα στη διαχωριστική νησίδα.
Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση ατυχήματος από αμέλεια, ενώ δεν συνελήφθη.

Παραλιακή: Κι άλλο τροχαίο σε λίγα λεπτά - Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και τούμπαραν
Στην ίδια περιοχή, 200-300 μέτρα από το πρώτο τροχαίο, σημειώθηκε, λίγα λεπτά αργότερα, κι άλλο τροχαίο ατύχημα, αυτή τη φορά στη λεωφ. Ποσειδώνος, εξαιτίας του οποίου έχουν ντεραπάρει δύο αυτοκίνητα.
Ειδικότερα, η σφοδρή σύγκρουση δυο αυτοκινήτων είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπούν και να εγκλωβιστεί μια γυναίκα στην Παραλιακή. Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητα που κινούνταν προς Γλυφάδα, στην αερογέφυρα πάνω από το ΣΕΦ, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να ντελαπάρουν και να εγκλωβιστεί εντός του ενός οχήματος μια γυναίκα.
Στο σημείο πυροσβέστες που προσπαθούν να την απεγκλωβίσουν.

Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr