Follow us

Τροχαίο στο Σούνιο: "Αδελφέ, μας πήραν σβάρνα" - Τα τελευταία λόγια του 52χρονου πριν μπει στο χειρουργείο

Ο γιος και ο αδελφός του τραυματία δημοτικού υπαλλήλου περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές που ζει όλη η οικογένειά τους.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
τροχαίο Σούνιο

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται ο υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού μετά τον τραυματισμό του από αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του την ώρα που εργαζόταν σε απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σουνίου.

Ο γιος και ο αδελφός του τραυματία του τροχαίου μιλούν στο Star και περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές που ζει όλη η οικογένειά τους.

"Ξύπνησε να κάνει τη δουλειά του, να προσφέρει όπως κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια για τον δήμο μας και δεν ξαναγύρισε" λέει ο γιος του 52χρονου, Νίκος Πρίφτης.

"Αδελφέ, μας πήραν σβάρνα"

Περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που ο αδελφός του πήγε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ο κ. Σταμάτης Πρίφτης είπε πως ο 52χρονος είχε τις αισθήσεις του την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο.

Διαβάστε Επίσης

"Μας πήραν σβάρνα, αδερφέ", κατάφερε να του πει τις κρίσιμες εκείνες στιγμές.

"Πρέπει να σταθούμε όλοι σε αυτή την οικογένεια γιατί ο αδελφός μου έφερνε το μεροκάματο στο σπίτι. Έχει δυο παιδιά που σπουδάζουν, η αποκατάστασή του θα ειναι μακροχρόνια θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα", συμπληρώνει.

Οι εφιαλτικές σκηνές στη Λεωφόρο Σουνίου

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή των Χριστουγέννων στον κεντρικό δρόμο της Κερατέας, όταν ο οδηγός του απορριματοφόρου σταμάτησε -όπως φαίνεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο - με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ο 52χρονος κατέβηκε μαζί με τον συνάδελφό του και τοποθέτησαν τον κάδο απορριμμάτων στην ειδική δαγκάνα για να τον αδειάσουν. Τότε ενα σκούρο αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στον άτυχο 52χρονο.

"Εγώ ήμουν μέσα για να οπλίσω την κίνηση για το απορριματοφόρο και το μόνο που πρόλαβα να ακούσω ήταν το μπαμ" είπε στην κάμερα του Star ο οδηγός του απορριματοφόρου, Νίκος Σάνος.

Διαβάστε Επίσης

Ο άτυχος υπάλληλος της καθαριότητας έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο και ο οδηγός του απορριματοφόρου έτρεξε να τον βοηθήσει.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ξαδέλφου του 52χρονου, Δημήτρη Φιλίππου.

"Είδα τον ξάδελφό μου κάτω και το πρώτο πράγμα που έγινε είναι ότι είδα πως έλειπε ένα κομμάτι απο το πόδι του. Τον αγκάλιασα και του είπα "ξάδελφε τι έγινε;". "Μητσάρα, ξάδελφε, δεν αισθάνομαι τα πόδια μου", μου είπε.

Η Τροχαία έχει ήδη στα χέρια της το υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας που σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες θα βγάλει το τελικό πόρισμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 01 Δεκ 2023 | 21:31

Τραγωδία στη Λάρισα: Βυτιοφόρο συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ - Νεκρός ένας άντρας

Το τροχαίο καταγράφηκε στο δρόμο Λάρισας-Συκουρίου στη στροφή προς το Όμορφο Χωριό.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ 01 Δεκ 2023 | 18:40

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρή 41χρονη σε τροχαίο - Πήγαινε το παιδί της στο σχολείο

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 41χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε και το 9χρονο παιδί της.

ΑΤΥΧΗΜΑ 01 Δεκ 2023 | 18:29

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Πούλμαν χτύπησε ΙΧ στο πίσω μέρος και το… πέταξε στο αντίθετο ρεύμα

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η οδηγός του ΙΧ που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

ΣΤΟ MEGA 01 Δεκ 2023 | 18:20

Ξεσπά η μητέρα της Έμμας για τον οδηγό: Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό του - Προκλητική η συνοδηγός [Βίντεο]

Η Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας, μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τις μαρτυρικές στιγμές της δίκης.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 01 Δεκ 2023 | 17:30

Τροχαίο στον Κηφισό: Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες - Βγήκαν σώοι οδηγός και συνοδηγός

Οδηγός και συνοδηγός πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το φλεγόμενο αυτοκίνητο, χωρίς να τραυματιστούν

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ 01 Δεκ 2023 | 10:29

Οι οδηγοί που οδηγούν θυμωμένοι ή λυπημένοι έχουν σχεδόν δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαίο

Μελέτη από το Virginia Tech Transportation Institute δείχνει ότι η επιθετική οδήγηση προκαλείται συχνά από αρνητικά συναισθήματα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ 30 Νοε 2023 | 14:44

"Σκότωσαν το παιδί μου και μετά έκαναν 2-3 τσιγάρα, δεν ήταν σε κανένα σοκ": Ξεσπά η μητέρα της 21χρονης Έμμας

Η μητέρα της Έμμας δήλωσε ότι η συνοδηγός του μοιραίου ΙΧ δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη για τον θάνατο της 21χρονης και χαρακτήρισε προκλητική τη στάση της.

30 Νοε 2023 | 10:29

Αναβιώνει ξανά ο θάνατος της Έμμας στη Θεσσαλονίκη - "Κάποιος έβαλε το χέρι του και αθώωσε τη συνοδηγό", λέει η μητέρα της

Κάποιος έβαλε το χέρι του στο βούλευμα και αθώωσε τη συνοδηγό, είπε η Κέλλυ Καμπάκη, μητέρα της Εμμας.

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ 29 Νοε 2023 | 16:01

Θεσσαλονίκη: "Έκανε όπισθεν και ξαναπάτησε το παιδί μου" - Κατέθεσε η μητέρα της Έμμας που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Η μητέρα της Έμμας είπε πως το μόνο που ενδιέφερε τον οδηγό και τη συνοδηγό, οι οποίοι εγκατέλειψαν αιμόφυρτη την 21χρονη, ήταν να γλιτώσουν.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 29 Νοε 2023 | 12:38

Ανακοπή στο τιμόνι υπέστη ο οδηγός που προκάλεσε την καραμπόλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δεν τα κατάφερε

Κατέληξε ο άνδρας που υπέστη ανακοπή, με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα το πρωί της Τετάρτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ 29 Νοε 2023 | 10:38

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα τριών οχημάτων στο κέντρο της πόλης -Ένας τραυματίας [εικόνες]

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ 28 Νοε 2023 | 20:51

Άργος: Αγροτικό αυτοκίνητο ντελαπάρισε και γέμισε ο δρόμος πορτοκάλια [Εικόνες]

Το οδόστρωμα, λόγω της βροχής ήταν ολισθηρό, με αποτέλεσμα το αγροτικό να ανατραπεί.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 27 Νοε 2023 | 17:27

Τραγωδία στη Μύκονο: Πώς ο 39χρονος Μιχάλης έχασε τη ζωή του όταν έπεσε πάνω σε κοπάδι με αγελάδες [Βίντεο]

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα κέρατα ενός ζώου (ταύρου ή αγελάδας) καρφώθηκαν στο στήθος του 39χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία, στον επαρχιακό δρόμο Χώρας - Ανω Μεράς στη Μύκονο