Τσάντες και ρούχα «μαϊμού» πωλούσε η σύζυγος Ψωμιάδη

Εκατοντάδες απομιμήσεις προϊόντων Louis Vuitton, Gucci, Hermes, Chanel κ.α. βρέθηκαν στο κατάστημα της Λένας Ψωμιάδη. Τα εμπορεύματα έρχονταν από Τουρκία.

tsantes-kai-rouxa-maimou-pwlouse-i-suzugos-pswmiadi
SHARE THIS
0
SHARES

Στο κατάστημα ρούχων, που διατηρεί στην Πλάκα, η σύζυγος Ψωμιάδη, Λένα, εντοπίστηκαν εκατοντάδες κομμάτια-απομιμήσεις μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, στο κατάστημα με την επωνυμία Psomiadis, μετά από έφοδο στα πλαίσια της επιχείρησης «Θησέας», βρέθηκαν περίπου 1000 κομμάτια (ρούχα, τσάντες, φουλάρια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, ρολόγια), που έφεραν το όνομα ή το σήμα κάποιας μεγάλης εταιρίας – όπως Louis Vuitton, Gucci, Hermes και Chanel - ωστόσο δεν ήταν γνήσια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, στα ράφια της επιχείρησης υπήρχαν εμπορεύματα 28 πασίγνωστων διεθνών οίκων μόδας. Η σύζυγος Ψωμιάδη, φέρεται να έπαιρνε τα fake εμπορεύματα σε πολύ χαμηλή τιμή, ωστόσο όταν έφταναν στη χώρα μας, η τιμή αυτή.... αναπροσαρμοζόταν προς τα πάνω φυσικά.

 

Oι επώνυμες έδιναν για παράδειγμα 1.500 ευρώ για μια τσάντα Hermes (μια αυθεντική μπορεί να κάνει από 3.000 και πάνω), προκειμένου να ξοδέψουν όσο το δυνατό λιγότερα, αλλά ταυτόχρονα να ανανεώσουν και τη συλλογή τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι τεχνίτες της Τουρκίας έκαναν πολύ καλή δουλειά με αποτέλεσμα να μην φαίνεται σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται για προϊόντα-μαϊμού καθώς ήταν πιστά αντίγραφα.

Ετσι, από τη μια, κάποιες πελάτισσες έπεφταν θύματα άθελά τους πιστεύοντας ότι όντως πρόκειται για αυθεντικά προϊόντα και από την άλλη, πολλές κυρίες της σόουμπιζ και της ελληνικής τηλεόρασης επισκέπτονταν το μαγαζί εν γνώση τους, αφού ήταν κοινό μυστικό ότι εκεί θα έβρισκαν τις καλύτερες απομιμήσεις των καλύτερων τσαντών

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook