Υπερθέαμα στους αιθέρες στο Athens Flying Week -φωτό

Η διοργάνωση φιλοξενεί επίλεκτες μονάδες επίδειξης, πιλότους με ιδιαίτερες ικανότητες, τύπους αεροσκαφών με εκπληκτικές δυνατότητες και προγράμματα πτήσεων

upertheama-stous-aitheres-sto-athens-flying-week--fwto
SHARE THIS
0
SHARES

Ενα πραγματικό υπερθέαμα στους αιθέρες προσφέρει το Athens Flying Week, το οποίο ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο και θα διαρκέσει έως και αύριο, Κυριακή, στο αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τανάγρα.

 

Η διοργάνωση φιλοξενεί επίλεκτες μονάδες επίδειξης, πιλότους με ιδιαίτερες ικανότητες, τύπους αεροσκαφών με εκπληκτικές δυνατότητες και προγράμματα πτήσεων.

 

Φέτος συμμετέχουν:

Η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με την Belgian F-16 Demo Team
Η Ελβετική Πολεμική Αεροπορία, με το F-18 Hornet και την PC-7 TEAM, πτητικό σχηματισμό εννέα αεροσκαφών.
Η Ισπανική Πολεμική Αεροπορία με δύο F/A-18 (C.15) 
Η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία με τους ORLIC και το MIG 29.
Ο Ολλανδός Frank van Houten, ο Dutch Rush, με Sukhoi 26MX 
Από την Ιταλία ο θρυλικός Silver Chicken, αλλά και ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Glider πιλότος, Luca Bertossio και ο Σουηδός Johan Gustafsson, με το Glider SZD-59 «ACRO» ( 
με την υποστήριξη της Ανεμολέσχης Αθηνών)
Ο Γερμανός Martin Graef με το Christen Eagle II 
Η WIZARD AEROBATICS και ο Δημήτρης Βερβερέλης με το AIRBUS HELICOPTER EC-120B

 

Φυσικά, στην κορυφαία θέση, με το ‘’Zeus’’ F-16 Demo Team,ι το Τ-6A “Daedalus” Demo Team, καθώς και τα Mirage 2000 και τα FANTOM της Πολεμικής μας Αεροπορίας, το S-70B Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικούαλλά και τα Apache AH64, Chinook CH-47 και Huey UH-1 της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και οι επίλεκτες δυνάμεις τους.

Ο ΕΟΤ, αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα της Athens Flying Week και τη συνεισφορά της διοργάνωσης στον Ελληνικό Θεματικό Τουρισμό, στηρίζει διαχρονικά το μεγάλο αεροπορικό γεγονός της χώρας.

 

φωτο ΑΠΕ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook