Υποπτοι φάκελοι και στα ΤΕΙ Θεσσαλίας- δύο για εξετάσεις στο νοσοκομείο

Δύο άτομα ήρθαν σε επαφή με το ύποπτο φάκελο, θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

upoptoi-fakeloi-kai-sta-tei-thessalias--duo-gia-eksetaseis-sto-nosokomeio
SHARE THIS
0
SHARES

Δύο άτομα ήρθαν σε επαφή με το ύποπτο φάκελο που στάλθηκε νωρίτερα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας. Αυτή την ώρα ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ προχωρά στη διαδικασία απολύμανσης των ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή, οι οποίοι και θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο φάκελος βρίσκεται στη διαδικασία του σφραγίσματος από την ΕΜΑΚ και θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους για έλεγχο. Το περιεχόμενο του φακέλου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

To πρωί της Παρασκευής εντοπίστηκαν νέοι φάκελοι με παραλήπτη το Πανεπιστήμιο Πειραιά στα ΕΛΤΑ Πειραιά στην οδό Φίλωνος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμανε συναγερμός, καθώς υπάρχει η αντίστοιχη αποστολή φακέλων από την Ινδία το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε στις 08:30 το πρωί της Παρασκευής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ύποπτος φάκελος και σε Σπάρτη και Καλαμάτα

Άλλος ένας φάκελος με παραλήπτη τον πρόεδρο του Τμήματος Οργάνωσης και διαχείρισης Αθλητισμού στη Σπάρτη εντοπίστηκε το πρωί, στο Κέντρο Διαλογής των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Ακόμα ένας φάκελος εντοπίστηκε στα ΕΛΤΑ Καλαμάτας. 

Ώρες μετά ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τις Αρχές και ο συναγερμός έληξε. 

Σημειώνεται ότι οι ύποτοι φάκελοι που έχουν αποσταλεί όλο αυτό το διάστημα είναι συνολικά 40. 

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook