Ανακούφιση νιώθει η πλευρά του 27χρονου, τον οποίο κατηγορεί η Γεωργία Μπίκα για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου, μετά τη γνωστοποίηση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης.
Υπενθυμίζεται πως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ήταν "καθαρά". Αυτό σημαίνει ότι ήταν αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ "ελάχιστη" είναι η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων, κάτι που αναφέρεται στο πόρισμα το οποίο παραδόθηκε χθες στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Στο πόρισμα περιλαμβάνονται οι εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο 27χρονος, που καταγγέλλεται από την 24χρονη Γεωργία, απαντά για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό".
"Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου στο άκουσμα των αποτελεσμάτων δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση", είπε ο δικηγόρος Δημήτρης Τσάκος και συμπλήρωσε πως οι εντολείς του "επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους κατά παντός υπευθύνου".
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου: