Αυτές είναι οι δύο Ελληνίδες που εγκλωβίστηκαν στο Νεπάλ

Η Σταυρούλα Χειλάκου και η Κλειώ Ρουσομουστακάκη είναι οι δύο Ελληνίδες που βρίσκονται εγκλωβισμένες στο Νεπάλ μετά τον καταστροφικό σεισμό.

wres-agwnias-gia-tis-duo-ellinides-pou-einai-egklwbismenes-sto-nepal
SHARE THIS
0
SHARES

Η Σταυρούλα Χειλάκου και η Κλειώ Ρουσομουστακάκη είναι οι δύο Ελληνίδες που βρίσκονται εγκλωβισμένες στο Νεπάλ μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Οι οικογένειες των δύο νεαρών γυναικών περνούν ώρες αγωνίας καθώς οι συνθήκες στο κατεστραμμένο από τον πρόσφατο σεισμό Νεπάλ και οι συνεχείς μετασεισμοί, με τις εξίσου καταστροφικές συνέπειες, δείχνουν να μην έχουν τέλος.

Η Κλειώ μέσω facebook

Η Κλειώ Ρουσομουστακάκη, από την Σητεία κατάφερε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook να στείλει μήνυμα στους δικούς της.

 

Όπως είπε ο πατέρας της, η κόρη του επικοινώνησε χθες, μαζί τους και τους είπε ότι δεν τραυματίστηκε. Όμως, είναι άγνωστο το πότε και πώς θα μπορέσει να επιστρέψει πίσω.

Οι γονείς αναζητούν τον τρόπο επιστροφής της στην Ελλάδα, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο. 

Η Κλειώ είχε εισιτήριο επιστροφής για τις 28 Απριλίου. Όμως, η πρόσβαση στο Κατμαντού είναι σχεδόν αδύνατη, ενώ στο αεροδρόμιο επικρατεί χάος. 

Η Κλειώ βρίσκεται στο Νεπάλ με τον σύντροφο της και προσφέρει εθελοντική εργασία σε σχολείο.

Η Σταυρούλα μέσω Skype

Η 29χρονη Σταυρούλα Χειλάκου, η οποία ζει στο Νεπάλ από τον Οκτώβριο του 2014, επικοινώνησε με την οικογένεια της, καθώς οι τηλεφωνικές επικοινωνίες έχουν διακοπεί.

Όπως είπε η μητέρα της είναι καλά, αλλά βρίσκεται και εκείνη αντιμέτωπη με το ίδιο πρόβλημα: Δεν υπάρχουν μέσα μεταφοράς για να ταξιδέψει μέχρι το αεροδρόμιο και να επιστρέψει στην Ελλάδα. 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook