Μεθοδολογία Μαφίας ακολούθησαν οι δύο εκτελεστές του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι, στον οποίο άδειασαν δύο γεμιστήρες καλάσνικοφ και κυριολεκτικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, του διέλυσαν το κεφάλι.
Η "επιχείρηση" ήταν άρτια οργανωμένη, με τους εκτελεστές να παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό τον 55χρονο "Θαμνάκια", γνωρίζοντας ακριβώς το πρόγραμμά του. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα, κρυμμένοι πίσω από θάμνους, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν.
Οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται, με τους αρμόδιους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν και να αναζητούν μαρτυρίες αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής, πολύ σημαντική θεωρείται η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, ο οποίος – όπως φέρεται να κατέθεσε – είδε με γυρισμένη την πλάτη τους δύο εκτελεστές κρυμμένους πίσω από τους θάμνους και μάλιστα – όπως είπε στους αστυνομικούς – τους έκανε παρατήρηση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο καλάσνικοφ και όπως φαίνεται άδειασαν και τους δύο γεμιστήρες. Ο κάθε γεμιστήρας περιέχει 30 σφαίρες.
Ο ένας από τους δολοφόνους μετακινήθηκε πίσω από τους θάμνους και φέρεται πως συνέχιζε να πυροβολεί ακόμα και όταν το θύμα είχε πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με πηγές, αρκετές φορές στην αστυνομία είχαν φτάσει πληροφορίες για επικείμενη δολοφονία του 55χρονου, ενώ φέρεται να είχε ειδοποιηθεί από αρμόδιους αστυνομικούς στην τελευταία απόπειρα εναντίον του.
Ένα τέτοιο σχέδιο που τελικά δεν υλοποιήθηκε φαίνεται πως σχεδιαζόταν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ενώ συνόδευε ένα άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος σε κολυμβητήριο σε περιοχή της Αθήνας.
Είχε προηγηθεί το 2020 στη Βάρη η αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr