X

Χαλκίδα: Πέθανε 43χρονος μετά από βάρδια στον καύσωνα - Υπέστη απανωτά εγκεφαλικά

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας, υπέστη απανωτά εγκεφαλικά και κατέληξε

Γράφει: TheToc team

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον χαμό ενός 43χρονου την Πέμπτη 20 Ιουλίου, πιθανότατα από θερμοπληξία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, έπειτα από βάρδια στον καύσωνα.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Eviaonline.gr, ο άτυχος 43χρονος- που αρχικά μεταδόθηκε ότι ήταν οδηγός ντελίβερι αλλά διαψεύδεται από την οικογένειά του- την Πέμπτη 20 Ιουλίου το πρωί πήγε κανονικά στην εργασία του. Γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, δήλωσε στην μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο 43χρονος έκανε βόλτες πολλές ώρες στην πόλη της Χαλκίδας με το ποδήλατό του.

Αμέσως επικοινώνησαν με γιατρό, ο οποίος τους συνέστησε κρύες κομπρέσες στο μέτωπο. Η κατάσταση όμως χειροτέρευε από ώρα σε ώρα και έτσι οι δικοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμούς.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

Η οικογένειά του και η τοπική κοινωνία βυθίστηκαν στο πένθος από την είδηση του θανάτου, καθώς όσοι γνώριζαν τον 43χρονο έκαναν λόγο για ένα εργατικό και καλοσυνάτο άνθρωπο, με όρεξη για ζωή. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό του περιβάλλον που συνομίλησε με το eviaonline, ο άντρας ήταν απόλυτα υγιής και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε Επίσης

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξουν οι νεκροψία – νεκροτομή.