
Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τη φωτιά σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην πόλη της Χαλκίδας. Ο καπνός έχει περιορίσει αισθητά την ορατότητα στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή.
Ήδη εκτός των επίγειων δυνάμεων, την πορεία της πυρκαγιάς που κινείται προς τη Νέα Λάμψακο, λόγω του βοριά, προσπαθούν να κόψουν, με ρίψεις νερού από αέρος, και δύο ελικόπτερα. Στην περιοχή βρίσκονται και ποιμνιοστάσια.
Η φωτιά έχει χωριστεί σε τρία μέτωπα
Σύμφωνα με κατοίκους, η φωτιά έχει χωριστεί σε τρία μέτωπα καθώς κινείται προς Νέα Λάμψακο. Το ένα ανηφορίζει τον λόφο, το άλλο κατευθύνεται νότια και το τρίτο δυτικά. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στη Χαλκίδα, σε αγροτοδασική έκταση πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, στην περιοχή του παλιού πεδίου βολής.
Στην περιοχή επιχειρούν για την κατάσβεση επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ενισχύονται συνέχεια.

Επι τόπου έσπευσαν 31πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 10 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Δυνάμεις της πυροσβεστικής, κάτοικοι της περιοχής, εθελοντές αλλά και οχήματα των δήμων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επιχειρούν στην περιοχή, ενώ η αστυνομία ρυθμίζει την κυκλοφορία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr