X

Χαλκιδική: Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και άρπαξαν 10.000 ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα

Προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με το πρόσχημα των εργασιών, ζήτησαν από τη γυναίκα να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα σε ασφαλές σημείο.

Γράφει: TheToc team

Δύο άνδρες συνελήφθησαν για το αδίκημα της απάτης μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνεται και συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο συλληφθέντες και ο συνεργός τους, χθες το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, μπήκαν στο σπίτι ημεδαπής γυναίκας και με το πρόσχημα των εργασιών, της ζήτησαν να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα σε ασφαλές σημείο.

Στη συνέχεια και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα που συγκέντρωσε η παθούσα, συνολικής αξίας περίπου 10.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωσή της και διέφυγαν.

Διαβάστε Επίσης

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι δύο άνδρες ενώ παρέδωσαν στην παθούσα μέρος των κοσμημάτων και το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν.