X

Χαμός στο αεροδρόμιο Χανίων: Πενηντάχρονη Βελγίδα χόρευε, έλεγε μαντινάδες και πετούσε αφρό από πυροσβεστήρα

Η 50χρονη Βελγίδα μπήκε στο αεροδρόμιο και απαίτησε να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο ή χρήματα

Γράφει: TheToc team

Αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο Χανίων τα ξημερώματα σήμερα όταν Βελγίδα απαίτησε να ταξιδέψει χωρίς να διαθέτει εισιτήριο ή χρήματα ενώ λίγο αργότερα εκανε χαμό ανεβοκατεβαίνοντας στα καθίσματα, χορεύοντας, λέγοντας μαντινάδες και σκορπίζοντας τον αφρό από πυροσβεστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήταν περίπου 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/9 όταν η 50χρονη Βελγίδα μπήκε στο αεροδρόμιο και κατευθύνθηκε στα γκισέ του check in όπου απαίτησε να ταξιδέψει με προορισμό την πατρίδα της.

Αφού οι υπάλληλοι του αεροδρόμιου της κατέστησαν σαφές ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο τότε άρχισε να περιφέρεται στους κοινόχρηστους χώρους του αεροδρόμιου όπου ανέβαινε και κατέβαινε στα καθίσματα, χόρευε, τραγουδούσε, έλεγε μαντινάδες ενώ πήρε και έναν από τους πυροσβεστήρες του αεροδρομίου, τον άνοιξε και σκόρπισε το ξηρό χημικό περιεχόμενό του στους γύρω χώρους με αποτέλεσμα να γεμίσουν με καπνό και σκόνη.

Διαβάστε Επίσης

Η 50χρονη Βελγίδα, η οποία δηλώνει μόνιμη κάτοικος Βελγίου αλλά ζει το μισό χρόνο στην Κρήτη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του αεροδρομίου Χανίων "Ι.Δασκαλογιάννης" με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με τον νόμο.

Διαβάστε Επίσης