Έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιουλίου σε ισόγειο εργαστήριο στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή Λιβάδια.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα FlashNews, το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ από την έκρηξη υπέστη εγκαύματα ένας άνθρωπος.
![Χανιά: Εκρηξη σε εργαστήριο που τυλίχθηκε στις φλόγες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιδιοκτήτης που υπέστη εγκαύματα [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/09/09363c6f0c6b4d69ade722cad62fbde6.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=2048&)
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Creta24, πρόκειται για επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην επισκευή πολυεστερικών σκαφών, ενώ παρέχει και υπηρεσίες επιθεώρησης πλοίων.
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το περιστατικό και να διαπιστώσουν τα αίτια της έκρηξης.

Το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι τραυματίας είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.


Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε ο τραυματίας εγκαυματίας στο νοσοκομείο Χανίων.
Ο άνδρας διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ σύμφωνα με τον Διοικητή Γιώργο Μπέα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Χανιά: Εκρηξη σε εργαστήριο που τυλίχθηκε στις φλόγες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο ιδιοκτήτης που υπέστη εγκαύματα [εικόνες] - εικόνα 5](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/5b/5b37c3910fa64d5080a953943cc2f095.jpg?anchor=topcenter)