X

Χανιά: Ελεύθεροι οι Φινλανδοί γονείς που πλάκωσαν το μωρό τους στον ύπνο τους - Είχαν επιστρέψει από γάμο

Οι γονείς, ηλικίας 27 και 25 ετών με καταγωγή από τη Φινλανδία, φέρονται να είπαν ότι "πλάκωσαν" το βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου, με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Γράφει: TheToc team

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με το νεκρό βρέφος μόλις 2,5 μηνών, το οποίο κατέληξε στην Κρήτη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή το μωρό. Οι Αρχές ενημερώθηκαν στις περίπου 10.50 το πρωί για νεκρό βρέφος σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στις Καλύβες Αποκορώνου. Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομία, ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής οι οποίοι είδαν το νεκρό βρέφος να κείτεται στο κρεβάτι του δωματίου.

Σύμφωνα με το Mega, οι γονείς, ηλικίας 27 και 25 ετών με καταγωγή από τη Φινλανδία, φέρονται να είπαν ότι "πλάκωσαν" το βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου, με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Οι γονείς του βρέφους ήταν για διακοπές στα Χανιά και είχαν πάει το Σάββατο σε έναν γάμο.

Μετά τον γάμο γύρισαν στο ξενοδοχείο και, όπως αναφέρεται, κοιμήθηκαν βάζοντας ανάμεσά τους το μωρό. Όπως όλα δείχνουν, κατά λάθος φέρεται να το καταπλάκωσαν.

Διαβάστε Επίσης

Τι έδειξε η πρώτη αυτοψία

Χθες το πρωί ειδοποίησαν τους γιατρούς από το Κέντρο Υγείας, οι οποίο πήγαν στο ξενοδοχείο. Η πρώτη αυτοψία που έγινε έκανε λόγο για "ασφυκτικό θάνατο".

Κατόπιν, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανιών, όπου αύριο εκεί θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου για το 2,5 μηνών βρέφος.

Οι αστυνομικοί, αφού προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο γονέων οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι το πρωί της Κυριακής, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.