Ενας κάτοικος χωριού της Κρήτης, αποφάσισε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή συμπολιτών του ρίχνοντας μπαλωθιές, παρά τις απαγορεύσεις.
Το τελευταίο καταγεγραμμένο συμβάν με άσκοπους πυροβολισμούς, καταγράφηκε σε χωριό των Χανίων και συγκεκριμένα στα Κεραμεία.
Σύμφωνα με to patris.gr, όλα συνέβησαν όταν βρισκόταν σε εξέλιξη το γλέντι που είχε διοργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπών στα Κεραμειά Χανίων, για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Οι διοργανωτές και οι παρευρισκόμενοι άκουσαν πυροβολισμούς κοντά στην πλατεία όπου γινόταν η εκδήλωση και άμεσα προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία.
Όπως προέκυψε, από κοντινό σπίτι κάποιος άνδρας είχε πάρει το όπλο του και άρχιζε να πυροβολεί στον αέρα γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις.
Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον πιστολέρο, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η προσαγωγή και η σύλληψή του. Υπενθυμίζεται ότι οι πυροβολισμοί έχουν μετατραπεί σε κακούργημα και επισύρουν πολύ βαριές ποινές.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr