X

Χανιά: Ομολόγησε η 18χρονη μητέρα ότι χτύπησε το 17 ημερών βρέφος -Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το νεογνό

Η 18χρονη από τα Χανιά είπε πως βρισκόταν σε βεβαρημένη ψυχολογική κατάσταση και ξέσπασε πάνω στο 17 ημερών βρέφος.

Γράφει: TheToc team

Ομολόγησε ότι χτύπησε το μόλις 17 ημερών νεογέννητο βρέφος της η 18χρονη μητέρα από τα Χανιά. Σύμφωνα με το cretalive, είπε πως βρισκόταν σε βεβαρημένη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με το cretalive, η νεαρή μητέρα, που έκλεισε τα 18 τον περασμένο Μάρτιο, χτύπησε το νεογέννητο βρέφος στο κεφάλι και συγκεκριμένα στις παρειές του προσώπου, όπως αναφέρεται. Αυτό συνέβη στις 12 του μηνός. Στις 13 χρειάστηκε να μεταφέρει το μωρό στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και παππού.

Διαβάστε Επίσης

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ το βρέφος

Το άτυχο πλασματάκι ήταν σε άσχημη κατάσταση με σπασμούς και εκχυμώσεις. Η αξονική τομογραφία κατέδειξε εγκεφαλική αιμορραγία.

Το βρέφος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ νεογνών του Βενιζελείου, ενώ η μητέρα συνελήφθη.

Διαβάστε Επίσης