X

Χανιά: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 21χρονης Σουηδής [εικόνες]

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 19χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δεύτερος δράστης.

Γράφει: TheToc team

Στον Εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκε στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής ο 23χρονος, ο ένας εκ των δυο φερόμενων δραστών του βιασμού και ξυλοδαρμού της 21χρονης Σουηδέζας τουρίστριας τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γεράνι.

Ο 23χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανο να αντισταθεί λόγω μέθης και ποινική δίωξη για προσωπικές βλάβες ενώ την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός ακόμη τουλάχιστον άνδρα, ενός 19χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δεύτερος δράστης.

Διαβάστε Επίσης