X

Χανιά: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονη σε σημείο καρμανιόλα - Σοβαρά τραυματισμένη η φίλη της [εικόνες]

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/8) στα Χανιά, όπου μια νεαρή κοπέλα ηλικίας 35 ετών έχασε την ζωή της.

Γράφει: TheToc team

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/8) στα Χανιά, όπου μια νεαρή κοπέλα ηλικίας 35 ετών έχασε τη ζωή της και μια ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά, σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στην κακιά στροφή στον Άγιο Ματθαίο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, άμεσα έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία όπου απεγκλώβισε τα δυο κορίτσια, ενώ άμεση ήταν και η παρέμβαση του ΕΚΑΒ, όπου τις παρέλαβε, αλλά δυστυχώς όμως η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή.

Στο σημείο έσπευσαν κι επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Το αυτοκίνητο, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, διαλύθηκε σχεδόν ολοσχερώς, ενώ έφυγε τελείως η οροφή του και η πόρτα του οδηγού βρέθηκε 15 μέτρα μακριά.