Χιλιάδες στο αγροτικό συλλαλητήριο

Μεγάλη συμμετοχή και παλμός στο συλλαλητήριο στο μπλόκο της Νίκαιας, που οργανώνουν φορείς της περιοχής - Στην ΠΑΘΕ οι διαδηλωτές

xiliades-sto-agrotiko-sullalitirio
SHARE THIS
0
SHARES

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν αγρότες και φορείς ενώ στο μπλόκο της Νίκαιας εξακολουθεί να καταφθάνει κόσμος. Η αστυνομία μάλιστα επέτρεψε στους διαδηλωτές να βγουν στην Εθνική.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας διέκοψε την κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε από τον κόμβο Κιλελέρ έως τον κόμβο Πλατυκάμπου του παλλαϊκού συλλαλητηρίου, στον κόμβο Νίκαιας, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές: Προς Θεσσαλονίκη: Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της ΠΑΘΕ και με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη θα εξέρχονται από την ΠΑΘΕ στον κόμβο Κιλελέρ στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Πλατυκάμπου .

Προς Αθήνα: Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση την Αθήνα θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Πλατυκάμπου στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Κιλελέρ

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας:  2410 -683168, 2410-683169.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook