X

Χολαργός: Ελεύθερη η 30χρονη οδηγός που παρέσυρε το 12χρονο αγόρι - Δεν πέρασα με κόκκινο είπε στην απολογία της

Η 30χρονη οδηγός οφείλει να παραδώσει το δίπλωμά της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης - Σε κρίσιμη κατάσταση το 12χρονο αγόρι.

Γράφει: TheToc team

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 30χρονη οδηγός που πριν λίγες ημέρες παρέσυρε στον Χολαργό με το αυτοκίνητο της 12χρονο αγόρι με πατίνι τραυματίζοντάς το, πολύ σοβαρά.

Η γυναίκα απολογήθηκε για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης με παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, το οποίο, με βάση το νέο Ποινικό Κώδικα, επιφέρει ποινή κάθειρξης, αν η πράξη είχε αποτέλεσμα σωματική βλάβη.

Διαβάστε Επίσης

Με βάση τις νέες διατάξεις, η κατηγορούμενη οφείλει να παραδώσει το δίπλωμά της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη αρνείται ότι παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, ισχυριζόμενη ότι το αγόρι έπεσε στο όχημά της. Ωστόσο στην δικογραφία φαίνεται να υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η οδηγός πέρασε με κόκκινο παρασύροντας το παιδί που κινήθηκε με πράσινο.

Ο 12χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής θεραπείας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.