Βλέποντας το αυτοκίνητό της, με τον "ουρανό" στην άσφαλτο και αναποδογυρισμένο στη λεωφόρο Κηφισίας, θα τρόμαζε κανείς για τα χειρότερα, ωστόσο ευτυχώς η Χριστίνα Σούζη, δεν φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά από το τροχαίο που είχε την Τετάρτη (7/6).
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, ήταν μπροστά της στο φανάρι του Παραδείσου και είδε ξαφνικά το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ να σέρνεται με τον "ουρανό" στον δρόμο.

Αμέσως έσπευσε κοντά της, της μίλησε και την απεγκλώβισε. Γι αυτές, τις τρομακτικές στιγμές μίλησε στο Star ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού, λέγοντας:
"Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον "ουρανό" να σέρνεται, να περνάει δίπλα από εμένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια του Παραδείσου" ανέφερε και τόνισε στη συνέχεια:
"Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μια κυρία, στην οποία έτρεχε σε όλο της το πρόσωπο αίμα".
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου επεσήμανε στη συνέχεια πως "προσπάθησα να της πως μια κουβέντα. Της είπα, "μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε". Τα είχε χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη. Λέω, μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε".

Για το αν γνώρισε ποια είναι, όταν την αντίκρισε, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είπε: "Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί".
Όσο για το αν κατάλαβε πως έγινε το τροχαίο ατύχημα, απάντησε: "Δεν έχω καταλάβει πως έγινε, ήταν ακριβώς από πίσω μου. Ούτε η ίδια (κατάλαβε). Αυτό μου έλεγε. Μπορείτε να μου πείτε πως συνέβη αυτό;".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr