Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Χρήστου Μάστορα να τραγουδήσει σε συναυλία - προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα, στην Χιμάρα.
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media με την εμφάνισή του στην εκδήλωση, ο Χρήστος Μάστορας έκανε ανάρτηση αναφέροντας πως δεν τον ενημέρωσαν ότι η συναυλία είχε πολιτικό κίνητρο, θέλοντας έτσι να ηρεμήσει την ατμόσφαιρα.
Ο Χρήστος Μάστορας, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να τραγουδήσει στη Χιμάρα.
Μεταξύ άλλων παραδέχεται πως έπεσε θύμα εξαπάτησης καθώς είχε λάβει εγγυήσεις ότι δεν υπάρχει πολιτική χροιά στην εκδήλωση, κάτι που τελικά δεν τηρήθηκε αφού την εκδήλωση άνοιξε ο ίδιος ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, με την παρουσία όλων τον υποψηφίων βουλευτών του νομού Αυλώνα.

H ανάρτησή του
"Τραγουδάω γιατί είναι το μόνο που ξέρω και μπορώ να κάνω για να προσφέρω έστω και λίγο στους συνανθρώπους μου. Για να απαλύνω τις πληγές του κόσμου, να τον συντροφεύω στα καλά και στα δύσκολα και για να νιώθω ότι ανήκω.
Μετά από πίεση και εγγυήσεις, δέχτηκα να παίξω για το άνοιγμα της καλοκαιρινής σεζόν της Χειμάρρας, με την προϋπόθεση ότι η αμοιβή μου θα πάει στην Εστία Δρόπολης, που το έργο της είναι τεράστιο και συγκινητικό, και στο νοσοκομείο παίδων Τιράνων, όπου και νοσηλεύτηκα όταν ήμουν 18 μηνών και οι γιατροί εκεί πάλεψαν με ζήλο να μου σώσουν τη ζωή.
Μετά λύπης διαπιστώνω ότι οι εγγυήσεις πως δεν υπάρχει πολιτικό κίνητρο ήταν δολώματα στα οποία, σαν χάνος, τσίμπησα. Βρέθηκα να εξευτελίζομαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι, που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ…
Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε τελικά και πιστεύω πέρασε καλά χθες, γιατί έδωσα ό,τι είχα πάνω στη σκηνή, και την Εστία Δρόπολης που έκανε τα πάντα για να με στηρίξει ψυχολογικά και έμπρακτα με την παρουσία της.
Μάλλον είναι η πρώτη και η τελευταία συναυλία μου επάνω… Το "διαίρει και βασίλευε" το πιο διαχρονικό hit όλων των εποχών."

Όπως αναφέρει ο Θοδωρής Γκούμας στο στο himara.gr, η φιέστα χρηματοδοτήθηκε με 100.000 ευρώ από τον δήμο Χιμάρας, δηλαδή από τον δήμαρχο Βαγγέλη Τάβο, ο οποίος εξελέγη με βαριές καταγγελίες καλπονοθείας τον Αύγουστο του 2024 κι ενώ ο Φρέντης Μπελέρης παρέμενε στη φυλακή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr