
Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από το βράδυ που ο Χρήστος Μάστορας συνελήφθη γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ σε έλεγχο της Τροχαίας, τον οποίον μάλιστα φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει.
Όλα συνέβησαν στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Αιόλου. Ο τραγουδιστής με το τζιπ του, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ήταν ο τρίτος οδηγός στη σειρά που θα έκανε αλκοτέστ.
Όμως, όταν είδε τους αστυνομικούς να ελέγχουν τους προπορευόμενους οδηγούς, βγήκε από την ουρά με "πονηρό" τρόπο και κινήθηκε με ταχύτητα στη διπλανή λωρίδα. Ο ένας από τους αστυνομικούς, όμως, τον αντιλήφθηκε και κινήθηκε για να τον σταματήσει.
Ωστόσο, ο τραγουδιστής αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα. Ο αστυνομικός ειδοποίησε το μπλόκο που βρισκόταν πιο κάτω, στην πλατεία Ομονοίας. Εκεί οι συνάδελφοί του ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ.
Η μέτρηση έδειξε ότι το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,83, με το όριο να βρίσκεται στα 0,25 ανά λίτρο εισπνεόμενου αέρα.
Ο Χρήστος Μάστορας οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του στα κρατητήρια της Τροχαίας Αθηνών στην πλατεία Καραϊσκάκη και από εκεί στην Ευελπίδων στο Αυτόφωρο όπου εμφανίστηκε με καπέλο κουκούλα και χειροπέδες.
Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα: επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ο δημοφιλής καλλιτέχνης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος, αφού το δικαστήριο διέταξε άρση της κράτησής του και η δίκη του αναβλήθηκε για την Πέμπτη 6/2.
"Δεν κατάλαβα ότι μου έκανε σήμα ο αστυνομικός"
Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, που φέρεται να έκανε.
"Είναι βαθύτατα στενοχωρημένος και μετανιωμένος. Η κατηγορία περί επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο δεν ευσταθεί και δεν την αποδέχεται. Το μήνυμά του είναι ότι δεν πρέπει να οδηγεί κανείς έχοντας πιει έστω και ελάχιστα", είπε ο δικηγόρος του.
Σύμφωνα με το MEGA, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε: "Είχα πιει 2-3 ποτά σε μια γιορτή που ήμουν νωρίτερα. Αρνούμαι την κατηγορία ότι δεν σταμάτησα στο μπλόκο της τροχαίας, δεν κατάλαβα ότι μου έκανε σήμα ο αστυνομικός. Αν είχε συμβεί αυτό που λένε δεν θα συνέχιζα σε δρόμο όπου υπήρχε δεύτερο μπλόκο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr