Follow us

"Χρυσό" ριφιφί: Το DNA και το ύποπτο παρελθόν που πρόδωσαν τον 58χρονο - Πώς άνοιξε τις θυρίδες

Σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση – Πώς έγινε το ριφιφί.

Δύο φορές φέρεται να είχε μπει στον χώρο των θυρίδων του υποκαταστήματος της τράπεζας στο Ψυχικό, ο 58χρονος κατηγορούμενος, από τις 10 Αυγούστου 2020 έως και τα τέλη του ίδιου μήνα, όπου υπολογίζεται να είχαν γίνει οι παραβιάσεις των τεσσάρων θυρίδων. Τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας, παρά τις προσπάθειες απόκρυψης των χαρακτηριστικών του, στα εκατοντάδες βίντεο που ανέλυσαν, από κάμερες ασφαλείας εσωτερικά και εξωτερικά της τράπεζας.

Όλες τις φορές φαίνεται να είχε στην κατοχή του τσάντες χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν οι κλοπές έγιναν σε κάποια από αυτές τις επισκέψεις ή τμηματικά. Ήξεραν ότι ο δράστης ήταν ένας καθώς λειτούργησε με την ίδια μεθοδολογία διάρρηξης και το ίδιο κατσαβίδι

Από την πρώτη στιγμή ο 58χρονος μπήκε στο ερευνητικό στόχαστρο όταν οι αστυνομικοί πήραν τη λίστα με τους κατόχους των τραπεζικών θυρίδων. Είχε παρόμοια θυρίδα, δίπλα και στην ίδια σειρά με αυτές που είχαν παραβιαστεί. Και οι τέσσερις επίμαχες θυρίδες ήταν στην ίδια οριζόντια σειρά και ήταν τμήμα ενός φοριαμού που μεταφέρθηκε πριν από κάποια χρόνια στο Νέο Ψυχικό, από υποκατάστημα άλλης τράπεζας που έχει κλείσει. Ήταν ο μόνος από τους κατόχους θυρίδων που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές, απάτες, υπεξαίρεση για ένα… σκάφος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με διαδικτυακό… πόκερ και στοίχημα. Η συλλογή στοιχείων που θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν την συμμετοχή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Αρχικά έγινε μία προσομοίωση-αναπαράσταση της κλοπής με μία θυρίδα-δείγμα όπου διαπιστώθηκε ο τρόπος διάρρηξης αλλά η λύση ήρθε από το εργαστήριο DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου απομονώθηκε δείγμα γενετικού υλικού, εσωτερικά του κουτιού, μιας από τις ανοιγμένες θυρίδες. Το συγκεκριμένο υλικό ταυτοποιήθηκε με το DNA του 58χρονου, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες και δεν παραδέχεται τίποτα από αυτά που του προσάπτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό του "χρυσού" ριφιφί

Το γαϊτανάκι των διαρρήξεων άρχισε να ξετυλίγεται στις 13 Νοεμβρίου, όταν γυναίκα, μέλος γνωστής οικογενείας των βορείων προαστίων, εντόπισε ίχνη παραβίασης στη θυρίδα που διατηρούσε στο υποκατάστημα της τράπεζας. Από μέσα είχαν κάνει "φτερά" όπως δήλωσε 42.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 3.000.000 ευρώ. Άμεσα ενημερώθηκε η διεύθυνση της τράπεζας που προχώρησε σε έλεγχο των συνολικά 1.500 θυρίδων του υποκαταστήματος.

Εκεί βρέθηκαν παραβιασμένες τρεις ακόμα θυρίδες με σπασμένες τις "γλώσσες" των κλειδαριών. Στην πρώτη περίπτωση, σύζυγος γνωστού επιχειρηματία, ισχυρίστηκε, ότι κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ και 75 χρυσές λίρες, έκαναν φτερά από τη θυρίδα της. Κοσμήματα αξίας 1.000.000, δήλωσε ότι της έκλεψαν μια ακόμα σύζυγος επιχειρηματία, ενώ μια ακόμα γυναίκα κατήγγειλε ότι της εξαφάνισαν μέσα από τη θυρίδα της 130.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα απροσδιορίστου αξίας.

Οι θυρίδες είχαν ανοιχτεί τελευταία φορά από τους κατόχους τους τον περασμένο Αύγουστο, με τους αρμόδιους αξιωματικούς να έχουν τοποθετήσει χρονικά τις κλοπές, από τις 10 Αυγούστου μέχρι και το τέλος του ίδιου μήνα. Από την λίστα των υπαλλήλων της τράπεζας, αρχικά αναζητούσαν πιθανούς "Δούρειους Ίππους", κάτι όμως που μετά τον εντοπισμό του σεσημασμένου ύποπτου και κατόχου θυρίδας, παραμερίστηκε από το πεδίο των ερευνών.

Εκατοντάδες από τις συνολικά 1.500 θυρίδες του υποκαταστήματος που δεν είχαν κάτοχο και ήταν κενές, ανοίχτηκαν μετά από εντολή της αστυνομίας που δεν είχε αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο τα κλοπιμαία να είχαν μεταφερθεί σε άλλο σημείο και να είχαν παραμείνει μέσα στην τράπεζα. Το εσωτερικό τους όμως ήταν κενό.

Θυρίδες

Το προφίλ των θυμάτων και η αχίλλειος πτέρνα τους

Ιδιαίτερη σημασία είχε δοθεί και στο προφίλ των τεσσάρων κατόχων των θυρίδων που είχαν να επισκεφτούν την τράπεζα από το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν γυναίκες, που συνδέονταν με γνωστούς επιχειρηματίες και κατοικούσαν στα βόρεια προάστια.

Η μία κάτοχος θυρίδας είναι ανιψιά ομογενούς δισεκατομμυριούχου, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βόρεια και Λατινική Αμερική, όπου διατηρεί εμπορικά κέντρα και μεγάλο αριθμό πολυκαταστημάτων.

Σε πρώην σύζυγο ιδιοκτήτη μεγάλης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ανήκει μια δεύτερη από τις τέσσερις θυρίδες. Ιδιοκτήτρια εταιρείας που ειδικεύεται σε επιχειρηματικά και προσωπικά δώρα πολυτελείας, είναι η κάτοχος της τρίτης θυρίδας, ενώ η τέταρτη ανήκει σε μέλος οικογένειας ατόμου που ασχολείται με τα κοινά στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού.

Οι αστυνομικοί ερευνούσαν αν τα τέσσερα θύματα, είχαν κάποιο σημείο σύνδεσης μεταξύ τους, με κάποιο κοινό "πρόσωπο" που δεν αποκλείεται να αποτέλεσε και την αχίλλειο πτέρνα τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σπίτι του, στο κατάστημα που διατηρεί και στην θυρίδα του, βρέθηκαν ένα κλειδί θυρίδας, ένα ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, κινητό τηλέφωνο, 680 ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια και… 7 κατσαβίδια.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της διακεκριμένης κλοπής κατ’ εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της απείθειας και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Δύο Ξένοι, Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη και άλλα: Όλες οι φορές που οι Ρήγας-Αποστόλου έγραψαν τηλεοπτική ιστορία

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, Μωρή;" στους κινηματογράφους, θυμόμαστε τους πιο σημαντικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην καριέρα του διάσημου δίδυμου.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΡΕΥΝΑ 24 Νοε 2025 | 23:24

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Γνωστός επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του - Τον βρήκε ο πατέρας του

Ο 58χρονος στην Αμαλιάδα είχε φροντίσει με σημείωμα να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία

COSMOTE TV 20 Νοε 2025 | 08:23

"ΡΙΦΙΦΙ": Στις 15 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα της νέας σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια

Το "ΡΙΦΙΦΙ" είναι νέα σειρά 6 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή.

ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 18 Νοε 2025 | 17:43

Ν.Κόσμος: Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο - Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

Ο 29χρονος που είχε προσαχθεί για τον θάνατο του 58χρονου οδηγού τη Δευτέρα στον Νέο Κόσμο ομολόγησε ότι τον ξυλοκόπησε.

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 18 Νοε 2025 | 16:24

Νέος Κόσμος: Βίντεο λίγο μετά τον θάνατο του 58χρονου - "Του κοπάνησε το κεφάλι επανειλημμένα στο τιμόνι"

Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 58χρονου - Τον ακολούθησαν με μηχανάκια και τον χτύπησαν

ΕΞΕΤΖΕΤΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ 18 Νοε 2025 | 09:54

Τροχαίο στον Ν. Κόσμο: Δύο προσαγωγές για τον θάνατο του 58χρονου οδηγού - Είχε χτυπήματα στο κεφάλι

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο πριν την πρόσκρουση ο οδηγός να είχε γρονθοκοπηθεί από δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι.

ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 16 Νοε 2025 | 11:17

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μιλά για τη νέα σειρά "Ριφιφί": Εμπνέεται από δύο αληθινές ιστορίες

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" και μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα του σειρά το "Ριφιφί".

ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ 13 Νοε 2025 | 15:53

Νέο ντοκιμαντέρ για τον Χίτλερ: Η σπάνια γενετική διαταραχή που ευθυνόταν για τη μικροφαλλία του

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τον Χίτλερ - Επιστήμονες συνέθεσαν το DNA του και κατέληξαν σε συμπεράσματα για την υγεία του.

ΣΕ ΗΛΙΚΑ 97 ΕΤΩΝ 07 Νοε 2025 | 22:41

Πέθανε ο Τζέιμς Γουότσον: Ένας από τους επιστήμονες που ανακάλυψαν το DNA - Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του

Το 2007 προκάλεσε σάλο με τη δήλωσή του στους Sunday Times του Λονδίνου ότι οι μαύροι γενικά δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο οι λευκοί

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 04 Νοε 2025 | 10:00

"Ριφιφί": Προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ Θεσ/νίκης τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του Τσαφούλια [εικόνες]

"Ριφιφί" - Δείτε εικόνες από την προβολή των δύο επεισοδίων της νέας σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια, με τον Πάνο Βλάχο, στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ 27 Οκτ 2025 | 19:06

Ποιοι είναι δύο ύποπτοι για τη ληστεία στο Λούβρο: Τριαντάρηδες, από "δύσκολο" προάστιο που τους πρόδωσε το DNA

Η γαλλική Αστυνομία θεωρεί ότι έχει στα χέρια της 2 από τους 4 κομάντο που μέσα σε 7 λεπτά μπήκαν στο Λούβρο ενώ ήταν εν λειτουργία και έκαναν τη ληστεία του αιώνα

ΠΑΤΕΡΑΣ, ΜΗΤΕΡΑ, ΔΟΤΡΙΑ 17 Ιουλ 2025 | 12:51

Μωρά με τρία DNA: Τα πρώτα οκτώ παιδιά από... τρεις γονείς γεννήθηκαν στη Βρετανία και είναι υγιέστατα

Οκτώ υγιή μωρά γεννήθηκαν μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση με χρήση DNA από τρία άτομα.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 03 Ιουν 2025 | 17:45

Υπόθεση αστυνομικού Βουλής: Τι έδειξε το τεστ DNA για την πατρότητα του τελευταίου παιδιού

Η πρώην σύζυγός του δεν είχε προφυλακιστεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει λόγω της εγκυμοσύνης της και παραμένει εκτός φυλακής

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 02 Μαϊ 2025 | 17:33

Αστυνομικός της Βουλής: Τεστ DNA στο νεογέννητο μωρό - Εξετάζεται αν πατέρας είναι ο 13χρονος αδερφός του

Οι νέες εξηγήσεις σχετικά με την κακοποίηση των παιδιών του, το τεστ DNA και η πτώση του 14χρονου από το μπαλκόνι.

ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ 28 Απρ 2025 | 10:31
ΒΙΑΖΕ ΑΝΗΛΙΚΑ 25 Απρ 2025 | 16:15
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 07 Μαρ 2025 | 08:01

ΡΙΦΙΦΙ: Τέλος τα γυρίσματα για τη "ληστεία του αιώνα" - Η ανάρτηση του Σωτήρη Τσαφούλια

H σειρά 6 επεισοδίων θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’90, με θέμα τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα

ΧΑΡΗ ΣΤΟ DNA 06 Μαρ 2025 | 15:54

Στο εδώλιο η μητέρα του "baby Κάλουμ" που τον πένθησε όλη η Βρετανία πριν από τρεις δεκαετίες: Τον πέταξε στο δάσος νεογέννητο

Επί 24 χρόνια, η δολοφονία του βρέφους που ονομάστηκε "Κάλουμ" ήταν μία "παγωμένη υπόθεση" - Λύθηκε χάρη στο DNA

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ 22 Φεβ 2025 | 17:15

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει μετά από 14 χρόνια στην τηλεόραση - Η πολυαναμενόμενη σειρά που θα παίξει

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποκάλυψε πως επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 14 ολόκληρ

ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 21 Φεβ 2025 | 13:52

Δεν βρέθηκε ξένο DNA στα νύχια του Βασίλη Καλογήρου: Πώς το εξηγεί η αστυνομία, τι συμπέρασμα βγάζει

Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα στον Βασίλη Καλογήρου που βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή

14 Φεβ 2025 | 11:36

Ριφιφί στην Κηφισιά: Πώς ξετρύπωσαν τον "χρυσό" διαρρήκτη της τράπεζας, 17 χρόνια μετά - Σκληρός κακοποιός ο 53χρονος

Ο διαρρήκτης, είχε εισβάλει με άγνωστους συνεργούς του στην τράπεζα της Κηφισιάς, παραβιάζοντας ένα παράθυρο.

ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ 13 Φεβ 2025 | 13:48

Ριφιφί στην Κηφισιά: Φωτογραφικά ντοκουμέντα - Πώς έφτασαν μετά από 17 χρόνια στον 53χρονο που είναι σε γαλλική φυλακή

Αν και πέρασαν 17 χρόνια από το εντυπωσιακό ριφιφί στην Κηφισιά οι αρχές μπόρεσαν να φτάσουν στα ίχνη ενός δράστη.

ΕΛΑΣ 12 Φεβ 2025 | 22:52

Κηφισιά: Εξιχνιάστηκε μετά από 17 χρόνια το "ριφιφί του αιώνα" - Είχαν αρπάξει από τράπεζα λεία 4 εκατ. ευρώ

Πώς το "ελληνικό FBI" έφτασε στην εξιχνίαση της μεγάλης διάρρηξης σε υποκατάστημα της τράπεζας στην Κηφισιά το 2008

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 11 Φεβ 2025 | 17:34

Πιερία: "Εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον έθαψε ζωντανό" - Εξαφανίστηκε και ο σκύλος του 58χρονου, βρέθηκε κρεμασμένος σε χωράφι

Τα στοιχεία "μαρτυρούν" ότι η 34χρονη είχε συνεργό, λέει η κόρη του 58χρονου, που βρέθηκε θαμμένος στην αυλή του σπιτιού του

ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ 26 Ιαν 2025 | 19:36
ΒΙΝΤΕΟ 09 Ιαν 2026 | 07:29

Πάτρα: Σοκάρουν οι εικόνες από τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο μπαρ - Εχουν συλληφθεί 4 άτομα

Το βίντεο από την άγρια επίθεση που οδήγησε στο θάνατο του 30χρονου Κώστα σε κέντρο διασκέδασης της Πάτρας στις 4 Γενάρη, προκαλεί αποτροπιασμό.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 08 Ιαν 2026 | 07:06

Σέρρες: Σοκάρει η ιατροδικαστική για τον 17χρονο - Ρήξη οργάνων και χτυπήματα στο κεφάλι από κλωτσιές και μπουνιές

Η ιατροδικαστική διερεύνηση στο άψυχο σώμα του 17χρονου Άγγελου, προκαλεί αποτροπιασμό και μαρτυρά το μέγεθος της άγριας επίθεσης από τον 15χρονο.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ 07 Ιαν 2026 | 09:09

Ροζ Πάνθηρες: Βαρύ παρελθόν για τους Σέρβους διαρρήκτες του κοσμηματοπωλείου - Εκαναν τους τουρίστες μετά τη ληστεία

"Μπούκαραν" με όπλα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 580.000 ευρώ - Είχαν κάνει κατόπτευση του χώρου του κοσμηματοπωλείου έξι φορές πριν το ληστέψουν.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 07 Ιαν 2026 | 07:00

Σέρρες: "Αν τα χαλάσετε, να τα φτιάξεις μαζί μου" - Το μήνυμα που οδήγησε στον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 17χρονου

Ο 17χρονος ντράπηκε να ανέβει στο σπίτι του χτυπημένος, για να δώσει εξηγήσεις στους γονείς του, και πήγε στο υπόγειο, όπου τον βρήκε νεκρό η αδελφή του.

ΥΠΟΠΤΕΣ ΛΗΨΕΙΣ 04 Ιαν 2026 | 08:13

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τρεις "οικογένειες" είχαν στήσει κανονική βιομηχανία για να εισπράτουν παράνομες επιδοτήσεις

Υποπτες λήψεις επιδοτήσεων από τουλάχιστον δέκα παραγωγούς σε όλη τη χώρα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 30 Δεκ 2025 | 07:00

Βαρδούσια: Αργός και αγωνιώδης ο θάνατος των 4 ορειβατών - Νέα στοιχεία για την τραγωδία, πώς τους καταπλάκωσε το χιόνι

Αργό και αγωνιώδη ασφυκτικό θάνατο είχαν οι τέσσερις ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ 29 Δεκ 2025 | 07:45

Γκύζη: Λύτρωση μέσα από τον θάνατο έψαχνε ο 74χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Η γυναίκα ήταν κατάκοιτη πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, μια κατάσταση που φαίνεται πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί ο σύζυγός της.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 29 Δεκ 2025 | 06:33

Βαρδούσια: Οι 3 πιθανές αιτίες θανάτου των ορειβατών - Το παράδοξο με τη χιονοστιβάδα

Το "έξυπνο ρολόι" πιθανόν θα αναδείξει την πορεία που ακολούθησαν οι άτυχοι ορειβάτες, τη στιγμή που ακινητοποιήθηκαν από την πλήξη της χιονοστιβάδας.

ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ 28 Δεκ 2025 | 07:48

Βαρδούσια:  Διακόσια μέτρα αποδείχθηκαν μοιραία για τους τέσσερις ορειβάτες - Οι εκτιμήσεις των διασωστών

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΜΑΚ αναφέρουν πως οι τέσσερις ορειβάτες βρέθηκαν στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.

ΕΙΧΕ ΟΦΕΙΛΕΣ 500.000 ΕΥΡΩ 27 Δεκ 2025 | 08:09

Κολωνάκι: Ο 60χρονος κλείδωνε τη μητέρα του στο σπίτι, οι καβγάδες και τα χρέη - Δεν πήγε ούτε στην κηδεία της

Χρειάστηκαν σχεδόν 4 χρόνια,για να αποδειχθεί ότι το… δυστύχημα από αναμμένο τσιγάρο που είχε στήσει ο 60χρονος γιος της, ήταν ένα φρικτό έγκλημα.

ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 26 Δεκ 2025 | 09:59

Εκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο: Εντολή από τις φυλακές βλέπουν οι Αρχές - Η σύνδεση με τον "ληστή με το τατουάζ"

Κοινά χαρακτηριστικά με την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης και πάλι στη Θεσσαλονίκη στις 3 Μαΐου 2025 - Κίνητρα αντεκδίκησης εξετάζει η ΕΛΑΣ

GREEK MAFIA 24 Δεκ 2025 | 07:09

Greek Mafia: Στο στόχαστρο του ελληνικού FBI οι τέσσερις εκτελεστές του "Έντικ" που παραμένουν ασύλληπτοι [εικόνες]

ΤΑ τέσσερα ασύλληπτα.. "πιστόλια" του Έντικ κατηγορούνται για τις δολοφονίες του "Θείου Τζο", του "Ράμπο", του "Νιόνιου" και του "Ζαμπόν".

ΟΠΕΚΕΠΕ 23 Δεκ 2025 | 07:18

Κώστας Ανεστίδης: Τι οδήγησε στη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του αγροτοσυνδικαλιστή – Τα ευρήματα της έρευνας

Στο μικροσκόπιο των αρχών ο αγροτοσυνδικαλιστής που την περίοδο 2019–2024 είχε λάβει ενισχύσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ άνω των 122.000 ευρώ.

ΑΤΤΙΚΗ 22 Δεκ 2025 | 06:49

Διάλογοι σοκ με μαθητές που πουλούσαν ναρκωτικά σε σχολεία - Πώς δρούσε η συμμορία "άγουρων" διακινητών

Οι καταγεγραμμένες επικοινωνίες αποτυπώνουν τις σκληρές πρακτικές των δυο αρχηγικών μελών της ομάδας, του 20χρονου "Μπρά" και του 19χρονου "Κίτσου".

ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ 21 Δεκ 2025 | 11:33

Η σκληρή συμμορία με τα "βαποράκια" ναρκωτικών σε σχολεία: Ο 20χρονος αρχηγός "Μπρα" και ο υπαρχηγός "Κίτσου"

Ο 20χρονος αρχηγός είχε δημιουργήσει δύο επιχειρησιακές ομάδες, ενώ ο 19χρονος υπαρχηγός ήταν και ο αποθηκάριος των ναρκωτικών.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 20 Δεκ 2025 | 17:24

"Νομίζεις ήθελα να δίνω ντρόγκα κάθε μέρα...": Oι... προφητικοί στίχοι των τράπερ που διακινούσαν ναρκωτικά

"Εγκέφαλος" στο παράνομο αλισβερίσι, ήταν ο 55χρονος αδελφός του 30χρονου τράπερ, ο οποίος εντόπιζε και αποθήκευε τα ναρκωτικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ 19 Δεκ 2025 | 07:44

Αρωμα Greek Mafia πίσω από τις καταγγελίες για Μαζωνάκη: Γιατί "δείχνει" συγκεκριμένο επιχειρηματία της νύχτας

Από αυτά τα άτομα, εκπορεύονται οι "οργανωμένες" εκβιαστικές επιθέσεις, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 18 Δεκ 2025 | 07:11

Πώς έπιασαν τον "Ελληνα Εσκομπάρ": Οι 4 τόνοι κοκαΐνης, οι αλιευτικές βιτρίνες και το κέρδος των 250 εκατ. ευρώ

Τα στελέχη του Ελληνικού FBI, ανησυχούσαν για ενδεχόμενη διαρροή της έρευνας που είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2024, λίγο μετά την αποφυλάκιση του "Χοντρού".

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 17 Δεκ 2025 | 07:03

Πώς έγινε η καταδίωξη με τον ανήλικο γιο του Κατρίνη - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, με κουζινομάχαιρο ο συνοδηγός

Ο 16χρονος γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη, προκάλεσε τα ξημερώματα της Τρίτης μια επικίνδυνη καταδίωξη στους δρόμους του Χαλανδρίου.

ΑΧΑΡΝΕΣ 16 Δεκ 2025 | 14:35

Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη: Επιδοτήσεις ακόμη και σε... νεκρό αγρότη - Στο μικροσκόπιο ο Μύρωνας Χιλετζάκης

Πάνω από 37.200 ευρώ επιδοτήσεων πιστώθηκαν σε λογαριασμό 60χρονου από τις Αρχάνες, παρότι είχε αποβιώσει, ενώ έγιναν και αναλήψεις σχεδόν 36.000 ευρώ.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 16 Δεκ 2025 | 07:23

Πώς πιάστηκε το πλοίο του "Ελληνα Εσκομπάρ" με 6 τόνους κοκαΐνη - Ο "Χοντρός", η "Ουρανία" και το ψάρεμα

Σήμερα οι πέντε κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στα δικαστήρια Πειραιά, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση και ναρκωτικά.

ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ 16 Δεκ 2025 | 07:15

"Την είδα να μαχαιρώνει": Τι πυροδότησε το άγριο ξέσπασμα της μαθήτριας που επιτέθηκε στη 14χρονη στο σχολείο

Ένα 14χρονο κορίτσι, μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τραύμα στο χέρι και εκδορές στην κοιλιά.

15 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 15 Δεκ 2025 | 08:20

Το μεγάλο "φαγοπότι" των επιδοτήσεων: Πώς η εγκληματική ομάδα των Αρχάνων άρπαξε εκατομμύρια από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο 47χρονος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται στο παρελθόν να λογοδοτούσε στον Υπουργό ως μέλος συμβουλευτικής επιτροπής, την ώρα που λάμβανε παράνομες επιδοτήσεις.

42 ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ 13 Δεκ 2025 | 14:56

Παράνομες επιδοτήσεις: Σε διαφορετικές δικογραφίες ο αγροτοσυνδικαλιστής στην Κρήτη - Η οικογένεια και το ζευγάρι

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται 42 ονόματα και έχουν συλληφθεί 15 πρόσωπα

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 12 Δεκ 2025 | 07:37

Καλύβια: Οι επαφές του "αποθηκάριου" με τον "Ζαμπόν" και Αλβανούς βαρυποινίτες - "Αμα σας πω, κάηκα"

Στο μικροσκόπιο της ΔΑΟΕ οι διασυνδέσεις του 37χρονου από την Κρήτη, μετά τον εντοπισμό οπλισμού και οχημάτων που φέρονται έτοιμα για χρήση σε εκτελέσεις.

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ 12 Δεκ 2025 | 07:29

Φοινικούντα: Τα πέντε πρόσωπα με τα "πακιστανικά" τηλέφωνα πριν και μετά τη διπλή δολοφονία

Το κατηγορητήριο αποκαλύπτει οργανωμένη δράση, αλλεπάλληλες επικοινωνίες και καθοδήγηση για τη διαφυγή και τις καταθέσεις.

GREEK MAFIA 11 Δεκ 2025 | 08:15

Γιάννης Λάλας: Τον παρακολουθούσαν με κρυφές κάμερες - Ποιος είναι ο 48χρονος που δεν έχει συλληφθεί

Ο 45χρονος "Δήμο", ο παλιός εκτελεστής για λογαριασμό της Greek Mafia, και οι συνεργοί του, έψαχναν και πάλι την "επιτυχία" εξόντωσης του Γιάννη Λάλα.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ 11 Δεκ 2025 | 07:12

"Ασε το μιξάρισμα στον DJ": Ο 49χρονος που μοίραζε ναρκωτικά με... οδηγίες χρήσης και QR code - Ο τιμοκατάλογος

Ο 49χρονος DJ-διακινητής που συνελήφθη στον Νέο Κόσμο από το Ελληνικό FBI, ενημέρωνε τους πελάτες του με τυπωμένα φυλλάδια ια τις παρενέργειες των ουσιών.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ 11 Δεκ 2025 | 06:50

Εγκλημα στη Φοινικούντα: Οι επικοινωνίες που "έκαψαν" τον ανιψιό και τον επιχειρηματία

Ανακτημένα μηνύματα και επικοινωνίες, σε συνδυασμό με τον "πρωταγωνιστή" που "μίλησε", έδειξαν τους ηθικούς αυτουργούς της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα.

GREEK MAFIA 10 Δεκ 2025 | 08:00

Γιάννης Λάλας: Τρεις "συνδετικοί κρίκοι" δείχνουν τον εντολέα του αποτυχημένου συμβολαίου θανάτου

Την εντολή για την δολοφονία του "Μάγειρα", η οποία κατέληξε σε απόπειρα, δόθηκε από τις φυλακές, από έγκλειστο μέλος της παλιάς φουρνιάς της Greek Mafia.

ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 10 Δεκ 2025 | 06:58

Καλύβια: Πώς έπιασαν τον "αποθηκάριο" των εκτελεστών συμβολαίων θανάτου - Ποιος είναι ο 37χρονος με το αιματηρό ιστορικό

Τον "αποθηκάριο" οπλισμού και οχημάτων, εκτελεστών συμβολαίων θανάτου συνέλαβαν στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, στα Καλύβια Αττικής.

ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ 09 Δεκ 2025 | 11:41

Καλύβια: Τεράστιο οπλοστάσιο είχε ο Κρητικός που συνελήφθη - Καταδικασμένος για δολοφονία και βιασμό ως ανήλικος

Έχει φυλακιστεί για ανθρωποκτονία και βιασμό, έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία, για αρπαγή ανήλικης και για τηλεφωνικές απάτες.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ 09 Δεκ 2025 | 08:00

Χολαργός: Πώς οι ανήλικοι έστησαν ενέδρα στον 14χρονο με δόλωμα κοπέλα "μαϊμού" και τον μαχαίρωσαν

Οι δύο δράστες δεν δίστασαν μετά την πράξη τους να ανεβάσουν βίντεο στο tiktok στο προφίλ ενός εκ των δραστών.

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 09 Δεκ 2025 | 07:12

Ψάχνουν τους εμπλεκόμενους αγρότες στα επεισόδια - Πάνω από 200 ταυτοποιήσεις, άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν

Έχουν ταυτοποιηθεί περισσότερα από 200 άτομα, και κυρίως 20 που φαίνεται να πρωτοστατούν στις επιθέσεις στην Κρήτη.

ΤΡΑΓΙΚΟ 09 Δεκ 2025 | 07:05

Ξάνθη: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα ο 36χρονος οδηγός στη διπλή τραγωδία - Νεκροί ο αδελφός του και ένας 71χρονος

Ο 36χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ 08 Δεκ 2025 | 08:24

"Νυχτερινός Ποιμήν": Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ. σε τρία κλαμπ της Αθήνας – Εντοπίστηκαν 7 ανήλικοι, δύο συλλήψεις

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ 08 Δεκ 2025 | 08:02

Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο: 16χρονος με κουζινομάχαιρο λήστεψε δύο 12χρονες - Άρπαξε ένα κινητό

Τα δύο θύματα ανέφεραν ότι ένας άγνωστος, πιθανόν ανήλικος, τις απείλησε με μαχαίρι και τους άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο.

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ 08 Δεκ 2025 | 07:07

Ζάκυνθος: Τα 30 δευτερόλεπτα που στοίχισαν τη ζωή του 2χρονου - Ο σκύλος το δάγκωσε σε πρόσωπο και κεφάλι

Τους γονείς ειδοποίησε η μεγαλύτερη αδερφή του άτυχου Λίο, που έβλεπε την επίθεση του σκύλου.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 07 Δεκ 2025 | 22:50

Εγκλήματα μέσα από τη φυλακή: Έγκλειστοι κακοποιοί συνεχίζουν τη δράση τους από τα κελιά

Οι όλο και συχνότερες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε πτέρυγες φυλακών δεν αποδίδουν καρπούς, αφού οι κακοποιοί κάνουν ό,τι θέλουν

ΝΕΚΡΟΣ 24ΧΡΟΝΟΣ 04 Δεκ 2025 | 07:48

Τροχαίο στη Λούτσα: Ο θανατηφόρος συνδυασμός ταχύτητας, αλκοόλ και κοκαΐνης - Σήμερα απολογείται ο 29χρονος

Τι έδειξε η ανάλυση δειγμάτων αίματος του 29χρονου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λούτσα.

«ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ» ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ 04 Δεκ 2025 | 07:44

Αυτοσχέδιο χυτήριο χρυσού, 70 κλοπές και διαρρήξεις, 600.000 ευρώ λεία - Συμμορία με ορμητήριο τα Ανω Λιόσια

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός περιπτώσεων και θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος, όπως και το εύρος της λείας τους.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 03 Δεκ 2025 | 14:50

Κυπαρισσία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν κτηνίατρο και τον πίεζαν να τους αποκαλύψει πού κρύβει 200.000 ευρώ

Τον πήγαν σε παραλία όπου με σωματική βία τον πίεζαν να τους αποκαλύψει πού έχει κρύψει 200.000 ευρώ στο πατρικό του σπίτι στην Αττική

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 03 Δεκ 2025 | 06:48

Νέα δεδομένα στο δυστύχημα της Λούτσας: Ενδείξεις για παράλληλη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών από τον 29χρονο

Αμυδρές ενδείξεις τοξικών ουσιών έχουν τα πρώτα δείγματα αίματος του 29χρονου, που παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Σωτήρη, στη Λούτσα.

ΝΕΚΡΟΣ 24ΧΡΟΝΟΣ 02 Δεκ 2025 | 07:13

Τροχαίο στη Λούτσα: "Κάνω χρήση κοκαΐνης", είπε ο 29χρονος - Η πρωτοφανής απάθεια όταν του είπαν ότι σκότωσε άνθρωπο

Ο 29χρονος οδηγός στη Λούτσα είχε αναπτύξει τετραπλάσια ταχύτητα από το όριο των 30 χιλιομέτρων την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο.

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 01 Δεκ 2025 | 06:55

Τραγωδία στη Λούτσα: Ο 29χρονος οδηγός είχε συλληφθεί για ναρκωτικά και είχε προκαλέσει ξανά σοβαρό τροχαίο

Εμπλοκή σε σοβαρό τροχαίο πριν από πέντε χρόνια είχε ο 29χρονος οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα στη Λούτσα, με θύμα έναν 24χρονο.

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ 28 Νοε 2025 | 07:08

Κύκλωμα με 481 πλαστούς πίνακες: Πώς τσάκωσαν τον γνωστό δικηγόρο - "Τους έδωσα 300.000 ευρώ για ράβδους χρυσού"

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος που εξάρθρωσαν το κύκλωμα, εντόπισαν 481 πλαστούς πίνακες ζωγραφικής.

ΦΡΙΚΗ 27 Νοε 2025 | 07:05

Σαλαμίνα: Η 46χρονη έπιασε την τσάντα για να δικαιολογήσει τα αποτυπώματα - Εψαχνε για 40 λεπτά τα 8.000 ευρώ

Η τηλεφωνική σύνδεση της 46χρονης είχε τεθεί σε παρακολούθηση, όπως και άλλων υπόπτων για τη δολοφονία στη Σαλαμίνα.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ 27 Νοε 2025 | 06:45

Ο 20χρονος θείος ασέλγησε στον 4χρονο ανιψιό για να ικανοποιήσει τον 40χρονο σύντροφό του - Πώς το κατάλαβε η μητέρα του

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο θείο του παιδιού, αδερφό της μητέρας του, ο οποίος αποδέχθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 26 Νοε 2025 | 06:47

Σαλαμίνα: Η νύφη σκότωσε την πεθερά για 8.000 ευρώ - Ο εθισμός στον τζόγο, η σκηνοθετημένη ληστεία και οι προσευχές της 76χρονης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος - Στην πορεία της έρευνας ανέκυψαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι η 46χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού με τον τζόγο.

ΕΛΑΣ 25 Νοε 2025 | 11:08

63χρονος Ρώσος πλάκωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα στο πλοίο από Σαλαμίνα για Πέραμα

Ο άνδρας χειροδίκησε εναντίον της 50χρονης συζύγου του, με χτυπήματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, προκαλώντας της μώλωπες και αιματώματα.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 25 Νοε 2025 | 07:20

Ανεξέλεγκτη η ενδοοικογενειακή βία στην Ελλάδα: Πάνω από 16.000 γυναίκες θύματα μέσα σε 10 μήνες

Συνολικά 16.167 γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας τους δέκα πρώτους μήνες του έτους.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ 25 Νοε 2025 | 07:04

Ν. Πέραμος: Απειλές, ναρκωτικά και αλκοόλ οδήγησαν στο φονικό - Είχαν βγει ξανά μαχαίρια ανάμεσα στα αδέλφια

Οι καυγάδες ανάμεσα στα δύο αδέρφια που διέμεναν στον Λουτρόπυργο της Νέας Περάμου, ήταν καθημερινοί όπως ανέφεραν μάρτυρες στους αστυνομικούς.

ΟΙ "ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ" 23 Νοε 2025 | 10:31

Greek Mafia: Στην Κύπρο ψάχνουν τον κάτοχο της BMW - Αφαντος ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο 49χρονος πρώην ειδικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αναζητηθεί από τις αρχές χωρίς επιτυχία

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ 20 Νοε 2025 | 06:55

Ν. Κόσμος: Τρεις φορές είχε ξυλοκοπήσει άτομα στον δρόμο ο 29χρονος πριν τη δολοφονία - Βαρύς ο "φάκελός" του

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για τον θάνατο του 58χρονου οδηγού στο Νέο Κόσμο.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ 19 Νοε 2025 | 07:40

Το συμβόλαιο θανάτου του "Μάγειρα": Η κατάσταση αμοιβών, το "τετράδιο εσόδων-εξόδων" και... το δείπνο

Η αμοιβή του 37χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία του Γιάννη Λάλα φαίνεται να ήταν 120.000 ευρώ, ενώ για τον συνεργάτη του 80.000 ευρώ

19 Νοε 2025 | 07:05

Ν. Κόσμος: Σεσημασμένος ο δράστης - Χτυπούσε με μανία τον 58χρονο πάνω στο τιμόνι, επειδή του έκλεισε τον δρόμο

Ένας καβγάς για την προτεραιότητα, ένας λεκτικός διαπληκτισμός, μια επίθεση με σπρέι πιπεριού και ένας άγριος ξυλοδαρμός, οδήγησαν στη δολοφονία του 58χρονου στο Νέο Κόσμο.

Ο 42ΧΡΟΝΟΣ "ΜΑΓΕΙΡΑΣ" 18 Νοε 2025 | 06:52

Δολοφονία με υπογραφή Ντουμπάι: Πώς εκτέλεσαν τον Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα - Το σαλέ και το "μαγείρεμα"

Οι Αρχές δεν αποκλείουν πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του Γιάννη Λάλα, να κρύβεται υποομάδα του "Έντικ", που πήρε την έγκρισή του να "διαγράψει" τον "Μάγειρα".

ΔΙΑΛΟΓΟΙ 17 Νοε 2025 | 07:28

Απάτη εκατομμυρίων στο καζίνο: Πλαστές ράβδοι χρυσού, Porsche Cayenne και ο μυστηριώδης "Στέλιος"

Παράνομο εμπόριο "μαϊμού" πολύτιμων λίθων, πλαστών χρυσών λιρών και ψεύτικων ράβδων χρυσού, φέρεται να έκαναν οι δύο "εγκέφαλοι" της μεγάλης απάτης με τις επενδύσεις στο καζίνο Λουτρακίου.

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ. 17 Νοε 2025 | 06:46

Δολοφονία Λάλα στην Αράχωβα: Το χρυσό συμβόλαιο των 300.000 ευρώ και τα στοιχεία που πρόδωσαν τους εκτελεστές

Πλέον οι έρευνες στρέφονται στον ηθικό αυτουργό που σύναψε το ακριβό συμβόλαιο θανάτου.

5 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 15 Νοε 2025 | 08:20

Απάτες σε σουίτες καζίνο: Πώς δρούσε η σπείρα των ψεύτικων επενδυτών - Απέσπασαν πάνω από 1 εκατ. από επιχειρηματίες

Οι πέντε συλληφθέντες, είχαν εξαπατήσει επτά επιχειρηματίες από την Αθήνα, τη Λάρισα, τη Καλαμάτα και την Πάτρα.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ 14 Νοε 2025 | 07:44

Κύκλωμα Ρομά: Εβγαλαν 7,6 εκατ. ευρώ παριστάνοντας τους τεχνικούς ΔΕΔΔΗΕ και τους λογιστές - 21 απάτες την ημέρα

Υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ, λογιστές, γιατροί, αστυνομικοί, ήταν μερικές μόνο από τις ιδιότητες, με τις οποίες παρουσιάζονταν οι δράστες.

13 Νοε 2025 | 07:57

Στα άκρα η παραβατικότητα των ανηλίκων: Καθημερινό φαινόμενο στα σχολεία το μπούλινγκ, οι ξυλοδαρμοί και οι ληστείες

Η εκδικητική διάθεση και συμπεριφορά των ανηλίκων σε κάθε αδίκημα είναι εμφανής όπως και η αδιαφορία για τους θεσμούς.

ΔΕΝ ΕΞΕΡΡΑΓΗ Η ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ 13 Νοε 2025 | 07:35

Νίκαια: Σκληροί ποινικοί πίσω από την εμπρηστική επίθεση στο ΙΧ του Αρχιφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού

Οι αρχές εκτιμούν πως η εμπρηστική επίθεση στο όχημα του 55χρονου Αρχιφύλακα στη Νίκαια, είναι ένα απειλητικό-εκφοβιστικό μήνυμα, το οποίο εκπορεύεται από τις φυλακές Κορυδαλλού.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 13 Νοε 2025 | 06:38

Βορίζια: Από τις φυλακές της Αλικαρνασσού ξεκίνησε το μακελειό - Οι επικοινωνίες και το βίντεο που "έκαψαν" τον 23χρονο

Επικοινωνίες με τις φυλακές και ένα "καλό" βίντεο οδήγησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 23χρονου που τοποθέτησε τη βόμβα στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη.

ΘΡΙΛΕΡ 12 Νοε 2025 | 06:58

Δολοφονία 27χρονου στη Βοιωτία: Το ραντεβού στα Βίλια, το μεταλλικό αντικείμενο στη σορό και τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Έρευνες του Ελληνικού FBI για τα κίνητρα της δολοφονίας του 27χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος σε ερημική τοποθεσία στα Σκούρτα Βοιωτίας.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 12 Νοε 2025 | 06:47

Βορίζια: Από μια επιδότηση του ΟΠΕΚΕΠΕ στο μακελειό - Πώς ξέσπασε η φονική σύγκρουση Καργάκηδων – Φραγκιαδάκηδων

Βασικός μάρτυρας του φονικού στα Βορίζια ένας... περαστικός - Τι έχει καταθέσει.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 11 Νοε 2025 | 18:07

Βορίζια: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο - Το αγροτικό ΙΧ του 43χρονου μεταφέρει τη σορό του Φανούρη Καργάκη

Το TheTOC φέρνει στο φως μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά τη συμπλοκή όπου έπεσαν νεκροί ο 39χρονος Φανούρης Καργάκης και η 56χρονη Ευαγγελία Φραγκιαδάκη

ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 11 Νοε 2025 | 06:50

"Κλέβουμε τα λεφτά του κοσμάκη": Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος των ρασοφόρων και οι κωδικές ονομασίες στα ναρκωτικά

Και οι τρεις εμπλεκόμενοι ιερείς ήταν και οι ίδιοι χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ενώ είχαν διευρύνει το πελατολόγιό τους σε άτομα του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο.

Η "ΤΡΙΑΔΑ" ΚΡΟΥΣΗΣ 10 Νοε 2025 | 08:03

Βορίζια: Μυστήριο με τρία μέλη των οικογενειών που "αγνοούνται" μετά τη φονική συμπλοκή - Έρευνες στον Ψηλορείτη

Τα στελέχη της ΕΚΑΜ και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών σαρώνουν σημεία του Ψηλορείτη και μιτάτα-καταλύματα βοσκών, για τον τυχόν εντοπισμό αυτών των ατόμων.

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 10 Νοε 2025 | 07:00

Η πολυτάραχη ζωή του 46χρονου ρασοφόρου με τα ναρκωτικά: Μοντέλο, τραγουδιστής και πανελίστας σε trash εκπομπές

Ο 46χρονος άνδρας συμμετείχε σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών, διακινούσε "φανουρόπιτες" (κωδική ονομασία) χασίς και κοκαΐνης, που έκρυβε ακόμη και σε Ιερό Ναό της οδού Λιοσίων.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 09 Νοε 2025 | 08:50

Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής

Οι τρεις Καργάκηδες που αποτελούν την "ομάδα κρούσης" της έκρηξης στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ - Ο ιδιοκτήτης έλαβε σημαντική επιδότηση του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΒΟΡΙΖΙΑ 08 Νοε 2025 | 15:03

"Κρητικό FBI" φτιάχνει ο Χρυσοχοΐδης - Με 122 αστυνομικούς θέλει να σταματήσει τους "νταήδες" και τις βεντέτες

"Δεν θα κάνουν κουμάντο στο νησί οι τοπικές μαφίες και οι νταήδες" τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Το "τμήμα FBI" έγινε Υποδιεύθυνση και θα αριθμεί συνολικά 122 αστυνομικούς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ 08 Νοε 2025 | 09:10

"Κόμβος" παράνομου οπλισμού η Κρήτη: Πάνω από 150.000 όπλα - Έως και 1.000 ευρώ ένα καλάσνικοφ

Η Κρήτη έχει μετατραπεί στον νούμερο 1 κόμβο παράνομου εμπορίου οπλισμού στη χώρα μα - Τα προμηθεύονται από το dark web, ακόμα και μέσω ταχυδρομικών αποστολών