Χτυπήσαμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι εξουσιολιγούρια

Ένα ανώνυμο email έφτασε στην ηλεκτρονική διεύθυνση γνωστής ιστοσελίδας του αναρχικού χώρου σχετικό με τις επιθέσεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

xtupisame-ta-grafeia-tou-suriza-giati-einai-eksousioligouria
SHARE THIS
0
SHARES

Ένα ανώνυμο email έφτασε στην ηλεκτρονική διεύθυνση γνωστής ιστοσελίδας του αναρχικού χώρου μέσω του οποίου ο συντάκτης του αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους.

Μάλιστα στο email γράφει τις επιθέσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με ημερομηνία και ανά περιοχή.

Δείτε όλο το email:

 «Θελήσαμε να τους δείξουμε πως είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές που έτσι κι αλλιώς τους ξεβράζουν,τους απεκδύουν από τα τελευταία κουρέλια του παρελθόντος “αγωνιστικού” μανδύα τους, τους ξεσκεπάζουν ως αυτό που πραγματικά είναι: όψιμα εξουσιολιγούρια, πρόθυμοι υπηρέτες των εθνικών και διεθνικών κεφαλαιοκρατικών αφεντικών τους, συνένοχοι κ' απολογητές των πιο αντιλαϊκών πολιτικών της μνημονιακής περιόδου.

Η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις» έχει ήδη παρέλθει και όλος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει την επιλογή του. Μια επιλογή που χαράζει ξεκάθαρα τα αντίπαλα στρατόπεδα... ή ολόψυχα με τους καταπιεσμένους, τους από κάτω ή συνειδητά με τα αφεντικά

11,12 και 13 Μαΐου σπάσαμε και πετάξαμε μπογιές σε Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις περιοχές:

Καισαριανή, Βύρωνα, Παγκράτι, Άνω Πατήσια, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Δάφνη, Κυψέλη, και στην τοπική επιτροπή των ΑΝΕΛ στον Βύρωνα».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook