Ζητούν η σχολή να ονομαστεί «Βαγγέλης Γιακουμάκης»

Στις 11:30 θα κλείσουν τα σχολεία στα Ιωάννινα. Μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής σε «Βαγγέλης Γιακουμάκης», ζητά ομάδα στο facebook.

zitoun-i-sxoli-na-onomastei-baggelis-giakoumakis
SHARE THIS
0
SHARES

Την μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε Σχολή «Βαγγέλης Γιακουμάκης» και την καθιέρωση υποτροφίας με το όνομα του αδικοχαμένου σπουδαστή ζητά ομάδα στο Facebook που δημιουργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και έχει ξεπεράσει τα 19.000 likes.

 

Στα Ιωάννινα, η εκπαιδευτική κοινότητα πενθεί, με τις σημαίες σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα κυματίζουν μεσίστιες. Από το πρωί, στις σχολικές αίθουσες γίνεται ενημέρωση των μαθητών ενάντια στη σχολική βία και τον εκφοβισμό.
 
Στις 11:30, λίγο πριν την κηδεία του άτυχου 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, το κουδούνι λήξης του σχολικού προγράμματος θα χτυπήσει και θα κλείσουν οι πόρτες των σχολείων. Σε συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας και εκφοβισμού, στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καλούν τους Γιαννιώτες, ο δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.
 
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στον χώρο μπροστά από το δημαρχείο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook