X

Ζωή Μαρινάκη: Η τραγική ιστορία της 33χρονης που έχασε τη ζωή της για μια selfie- To πάθος για τα ταξίδια

Η Ζωή Σνεκς, έχασε τη ζωή της στην προσπάθειά της να βγάλει selfie, μόλις στα 33 της χρόνια.

Γράφει: TheToc team

Θρήνος για την 33χρονη Ελληνοβελγίδα Ζωή Σνεκς, όπου έχασε τη ζωή της στην προσπάθειά της να βγάλει selfie.

Η κρητικής καταγωγής 33χρονη έπεσε από γκρεμό ύψους 30 μέτρων, αφού πόζαρε για μια selfie, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον σύζυγό της.

Διαβάστε Επίσης

Η Ζωή, είχε καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της είναι Μαρινάκη, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι και η θεία της 33χρονης που μένει στο Ρέθυμνο έως και σήμερα, είχε χάσει πριν από δύο χρόνια και αυτή το γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Οπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα της "New York Post", η Ζωή Σνεκς γλίστρησε από τον γκρεμό κοντά στο χωριό Ναντρίν, στην επαρχία του Λουξεμβούργου, την Τρίτη (02/11) και έπεσε στον ποταμό Ουρτ. Το σώμα της ανασύρθηκε από ομάδα διασωστών.

Ο σύζυγός της Γέρι Γιάνσεν δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι "φτάσαμε στην τοποθεσία κατά τις 9 το πρωί. [...] Δεν είδα ούτε άκουσα τίποτα. Ούτε θρόισμα, ούτε κραυγές ή φωνές. Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα μόνο σκόνη. Της τηλεφώνησα παρ' όλο που ήξερα ότι ήταν μάταιο. Η χαράδρα είχε βάθος αρκετές δεκάδες μέτρα. Κάλεσα αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν είχα καλό δίκτυο. Δεν με καταλάβαιναν, παρ' όλο που μιλάω λίγα Γαλλικά".

Το πάθος για ταξίδια και εξορμήσεις

Η 33χρονη αγαπούσε στην κυριολεξία τη ζωή, τα ταξίδια, τη γυμναστική, τα σκυλάκια της και με τον σύζυγό της σε κάθε ευκαιρία διοργάνωναν εκδρομές με το βαν τους, βάζοντας συνεχώς νέους στόχους σε προορισμούς.

Η αγάπη της για τη φύση και τα ύψη αποτυπώνεται στις αναρτήσεις της στα σόσιαλ μίντια από το πλήθος των φωτογραφιών που έχει αναρτήσει στους λογαριασμούς της

Η Ζωή Σνεκς επαγγελματικά δραστηριοποιούταν στον χώρο της ομορφιάς όντας ιδιοκτήτρια του Studio Zoë.