Ανέβηκε ξανά η σελίδα της Ελενας Ακρίτα στο facebook μετά το κλείσιμο του λογαριασμού της από το facebook, εξαιτίας σύμφωνα με πληροφορίες από εκατοντάδες report που της έκαναν γονείς που εχουν δημιουργήσει κίνημα ενάντια στις μάσκες στα σχολεία.
Λίγη ώρα μετά την αποκατάσταση της σελίδας η Ελενα Ακρίτα έγραψε:
Πάντα με κόκκινες μπαλαρίνες θα χορεύω μέχρι να σωριαστώ κάτω.
Τι να μού κάνουν τα ριπόρτ πονάνε ορέ τα παλικάρια;
Εγώ μωρό μου, έχω επιβιώσει από τον Πόλεμο των Ρόδων που μεγαλούργησα με των Λανκαστερ τα στρατά τα τιμημένα και μου δώκανε ένα παράσημο να μετά συγχωρήσεως. Κι ο βασιλιάς του Γιόρκ μού ‘δωκε το γιο του για άντρα και μ’ έκανε βασιλοπούλα με χρυσά γοβάκια να λιώνω με το τακούνι μου αστέγους και κομμουνιστάς. Όμορφες ιστορίες ορίστε τα θυμάμαι και βουρκώνω.
Έχω επιβιώσει από την Ισπανική γρίπη το 1918 τότε που πήγαινα στις φτωχογειτονιές με κάτι αρρώστους ανάγωγους που όλο βήχανε. Νοσοκόμα ήμανε #υπερκομψη με total white outfit λατρεμένο και σκούπιζα τρυφερά τα μέτωπα των αρρώστων, έγραφα γράμματα στη μάνα τους κι αυτοί με λέγαν ο Λευκός μας Άγγελος έτσι με κεφαλαία, και τους έσωσα όλους τους πάντες δεν άφησα κανέναν κερατά.
Έχω επιβιώσει απ’ τον σεισμό του ‘81 που όλα γκρεμίζονταν γύρω μου και κάνω να φύγω και μου πέφτει ένας τόμος της Μπριτάνικα στο κεφάλι και με βάρεσε μμμ τώρα έτσι εξηγούνται όλα κατάλαβες;
Έχω επιβιώσει από το γήπεδο της Τούμπας που είπα τον Κωστίκο τον παιχταρά με το πάσο σου μωρή μοδιστρα κι οι φίλαθλοι πήγαν να με ξεκοιλιάσουν, αλλά ένας φίλος μου τούς εξήγησε για τη Μπριτάνικα κι έδωσαν τόπο στην οργή.
Έχω επιβιώσει από αποκόλληση κερατοειδούς, από ταινία του Σμαραγδή, από Άδωνη υπουργό, από Μπογδάνο ποιητή, από στρεπτόκοκκο να τρελαίνεσαι κόντεψα να πεθάνω κόντεψα. Έχω επιβιώσει από τον μεγάλο περίπατο του Μπακογιάννη οκ αυτό με ζόρισε αλήθειες να λέμε.
Έχω επιβιώσει από φασιστες, υβριστές, ρατσιστές, ομοφοβικούς, ηλίθιους, πανηλίθιους, ανθρωπάκια κι ανθρωπάρια, χωρίς να ιδρώσει το κοραλένιο αυτάκι μου. Και γενικά έχουν δει πολλά οι γαλάζιες λίμνες των ματιών μου που φωτίζουν τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου μου.
En tout cas, έμαθα όλα τα ονόματα των υποκινητών της υπόθεσης, να ‘ναι καλά ορισμένοι φίλοι που είχαν συγκεντρώσει υλικό και μου το στείλανε. Και τώρα τα έχω σώσει όλα όμορφα και τακτικά κι επιφυλάσσομαι.
Γιατί τέτοιες είμαστε εμείς οι βασιλοπουλες οι σκατοψυχες. Δεν ξεχνάμε τίποτα, ποτέ και κανέναν. Καλώς σάς βρήκα!