Ένας φανατικός αντιεμβολιαστής στο Περιστέρι βγήκε θετικός στον κορονοϊό. Η σύζυγός του του ζήτησε να φύγει από το σπίτι και τότε εκείνος την ξυλοκόπησε.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό star, η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα την περασμένη Δευτέρα, και μήνυσε τον σύζυγο της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές. Σε κατάσταση σοκ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:
"Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω".
Ο 46χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα, αφού όμως παρήλθε το αυτόφωρο και τώρα αναμένει την απόφαση των Αρχών, για το εάν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.
Ο άνδρας ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και σε συνεχείς καβγάδες με τη σύζυγο του εξαιτίας του μη εμβολιασμού του, τον οποίο τελικά πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες.