
Πέρασαν τρεις μήνες από την καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε το δάσος στη Βαρυμπόμπη και έκανε στάχτη σπίτια και περιουσίες.
Σήμερα, οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να ξαναζωντανέψουν την περιοχή που μοιάζει κρανίου τόπο. Μάλιστα, στόλισαν με χριστουγεννιάτικα στολίδια κάποια από τα καμένα δέντρα, θέλοντας έτσι να δώσουν ένα μήνυμα ελπίδας και μια αχτίδα φωτός μετά από την καταστροφή.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του πρακτορείου Eurokinissi, οι κάτοικοι στόλισαν με πολύχρωμες μπάλες και γιρλάντες τα καμένα δέντρα της περιοχής, δίνοντας χρώμα στις στάχτες που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα.
Δείτε εικόνες:
![Αχτίδα φωτός: Οι κάτοικοι στόλισαν χριστουγεννιάτικα τα καμένα δέντρα στη Βαρυμπόμπη [εικόνες]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/00/00e64602edd14258935c7e24dc0b21d6.jpg?v=1&maxwidth=650&)








Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr